Özkök’ten Uluç’a: Seni utandırmamak için bu sözünün altında kalacağım

"Sana hâlâ saygım var, seni hâlâ bu meslekte bize renklilik yolunu açan insan olarak tanıyorum"

Fotoğraflar: AA

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile Sabah yazarı Hıncal Uluç arasında yaşanan “Tarkan” tartışması devam ediyor.

Özkök, bugünkü köşe yazısında Uluç’un kendisini Tarkan’a sahip çıktığı gerekçesiyle “yerden yere vurduğunu” söylerken “Bu arada sapla samanı da karıştırmış” dedi.

Özkök, şunları yazdı:

Diyor ki... “Ey tutuklu ve hükümlü meslektaşlar... Halinizi anlatmak için sakın ama sakın Ertuğrul Özkök’ten medet ummayın! O Tarkancı. Omuz silker geçer...”

Hıncal Abi biliyor musun... İşte bu konuda sana cevap vermeyeceğim... Neden biliyor musun... Sana hâlâ saygım var, seni hâlâ bu meslekte bize renklilik yolunu açan insan olarak tanıyorum... O nedenle seni utandırmak istemiyorum... İnşallah bugünler geçer... Rahat bir ortamda o konuyu da konuşuruz...

Bir yazısında “Tarkan benim için bitti" diyen Hıncal Uluç,  Ertuğrul Özkök'ün "Hıncal Abi, biz köşe yazarlarının ne zamandan beri kendi duygularımızı, öfkelerimizi zorla başka insanlara da kabul ettirmek ve açıklatmak gibi bir görevimiz var..." sözlerine yanıt vermişti. Uluç, "Ey, tutuklu ve hükümlü meslektaşlar... Halinizi anlatmak, duyurmak için sakın ama sakın Ertuğrul Özkök'ten medet ummayın! O Tarkancı... Omuz silker, geçer!" ifadelerini kullanmıştı.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU