Coldplay'in solisti Chris Martin: Kasiyerlik yaparken hırsızlıkla suçlandım

Ünlü müzisyen yıllar önce çalıştığı süpermarkette yaşadığı tuhaf olayı anlattı

Coldplay yeni şarkısı "Higher Power"ı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda çalarak duyurmuştu (AP)

Britanyalı ünlü rock grubu Coldplay'in solisti Chris Martin yıllar önce kasiyer olarak çalıştığı süpermarketteki ilk gününde hırsızlık yapmakla suçlanmasına dair ilk kez konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mirror'ın haberine göre ünlü şarkıcı 30 sterlin çalmakla itham edilmişti. Ancak geçen süre içinde Martin tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan Coldplay'in yüzü haline geldi. 

Olay, Martin'in  market zinciri Kwik Save'de çalıştığı 1990'lı yılların sonunda gerçekleşti. Ünlü müzisyen geçen yılların ardından ismini temize çıkarmak için katıldığı radyo programında olaydan bahsetti. 

Radio 1 Breakfast programına konuk olan Martin şu ifadeleri kullandı: 

1990'ların sonunda Kwik Save adlı süpermarkette çalışıyordum. Sigara içmediğim, alkol kullanmadığım ya da şans oyunları oynamadığım için beni alkol ve sigara bölümüne koymuşlardı. O bölümde kazı kazan kartları da satılıyordu. Bu da bir biçimde dikkati üstümden uzaklaştırıyordu.

Yalnızca müdürüm beni hatırlayacaktı, ilk günümde beni hırsızlıkla suçladı. Kasanın 30 sterlin düştüğünü ve bunun tekrar olmasına izin vermeyeceğini söyledi. Ben çalmamıştım, kayda geçmesini istiyorum.

Daily Mail'in aktardığına göre Martin pandemi sürecinde girdiği tecridin şöhretle ilişkisine dair düşünmesini sağladığını söyledi:

Şu anda hayatımda pop yıldızı olmaya fazla bağlanmamaya çalışıyorum. Kendi değerimi diğerlerinin onayıyla belirlememeye çalışıyorum.

 

Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU