ABD'de K-pop grubu oluşturmak için yetenek yarışması düzenlenecek

Ünlü şirket ABD'nin K-pop yıldızlarını yaratmak için kolları sıvıyor

NCT 127, SM Entertainment'ın oluşturduğu NCT konseptli alt gruplardan biri (AFP)

ABD'nin önemli televizyon şirketlerinden MGM Television ve Güney Kore'nin en büyük eğlence şirketlerinden SM Entertainment arasında yapılan anlaşmayla ABD'de bir K-pop grubu oluşturmak üzere idol yarışması düzenleneceği aktarıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hollywood Reporter'ın haberine göre söz konusu yarışmanın NCT-Hollywood grubunun üyelerini bulmak amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi. Yeni grup, NCT konsept grubunun son alt birimi olacak. NCT 127, NCT Dream ve WayV gibi gruplar halihazırda aktif olan alt gruplar. 

Yetenek yarışması 13 ila 25 yaşlarındaki erkeklere açılacak. Yarışmacılar SM'in K-pop eğitim yerleşkesinin bulunduğu Güney Kore'nin başkenti Seul'e gidecek. 

Yarışmacılar dans, vokal ve tarz kategorilerinde değerlendirilecek. Değerlendirme aşamasında SM'in kurucusu Lee Soo-Man ve mevcut NCT üyeleri de yer alacak. 

Metro'nun bildirdiğine göre Lee Soo-Man yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Dünyanın farklı yerlerindeki müzikseverlerin keyif alabileceği alışılmadık bir seçme yapmayı dört gözle bekliyorum. Umarım seyirciler gelecekte NCT-Hollywood olarak tanıtılacak Hollywood'da doğan yeni yıldızların yolculuğunu izlemekten keyif alır.

MGM Television'ın yöneticilerinden Mark Burnett de şunları söyledi:

Bu yarışma tam olarak MGM'nin küresel ölçekte yaratmaya kararlı olduğu yenilikçi program türü. K-pop bir müzik türünden daha fazlası, o bir kültürel fenomen ve K-pop'u ABD'ye getirmek için Soo-Man Lee ve SM'deki ekiple işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

 

 

SM Entertainment'ın çalıştığı büyük K-pop grupları arasında EXO, SHINee ve Red Velvet yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Metro

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU