The Walking Dead'in son sezonunda hiç kullanılmamış yeni tarzlar denenecek

Angela Kang, "Birden fazla türde yeni toplulukla tanıştığımızda her hikayenin kendine özgü bir havası olacak" dedi

Dizinin 10. sezonunda Negan karakterini merkeze alan "Here's Negan" bölümü epey beğeni toplamıştı (AMC)

The Walking Dead'in dizi sorumlusu Angela Kang 11. sezonda daha önce hiç kullanılmamış biçimsel tercihlerin ekranlara geleceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre Kang verdiği yeni röportajda zombi dizisinin hayranlarının son sezonda "farklı tonlar" görebileceğini ve bunun da olayları "eğlenceli" hale getireceğini söyledi. 

Kang şu ifadeleri kullandı:

Son sezonla büyük oynamaya geri dönüyoruz. İlk kısımda her şey çok hızlı akıp gitmiş gibi hissettirecek sonrasındaysa dizide alıştığımızdan farklı bir yola gireceğiz ve bunun izleyiciler açısından eğlenceli olacağını umuyorum.

Son sezona dair daha önce de bir dizi açıklama yapan Kang, 2022'de yayımlanması planlanan sezonun "mega" olacağını söylemiş ve yeni topluluklar, düşmanlar ve müttefikler olacağına dair ipucu vermişti. 

Öte yandan dizinin son sezonuna yönelik geçen ay yayımlanan kısa video hikayenin kentsel bir ortama taşınacağına işaret etmişti. 

 

 

Kang bahsi geçen röportajda ayrıca şunları söyledi:

Bence bu yalnızca bir karışım ve birden fazla türde yeni toplulukla tanıştıkça her hikayenin kendine özgü bir havası olacak. Bu nedenle bazıları dizide daha önce gerçekten keşfedilmemiş türlere girebilir. Dizinin, son sezonda bile bir yandan ilerlerken bir yandan yeni şeyler bulduğumuzu hissettireceğini umuyorum.

The Walking Dead'in prodüksiyon ekibinin kısa süre önce hayranlara bir anketle sorduğu soru da Negan'a odaklanabilecek yeni bir dizinin masada olduğunu göstermişti

The Walking Dead ekibi görünüşe göre son ana kadar yeni şeyler denemekten çekinmeyecek. 

 

Independent Türkçe, NME, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU