Yeni fotoğraflar House of the Dragon'ın prodüksiyona başladığını gösterdi

HBO'nun yeni dizisinin yapım aşamasından paylaşılan görüntüler Westeros'un yeni sakinlerini tanıtıyor

Doctor Who dizisinde 11. Doktor'u canlandıran Matt Smith, House of the Dragon'da Daemon Targaryen'a can verecek (Twitter/@HouseofDragon)

HBO'nun merakla beklenen yeni dizisi House of the Dragon'ın Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflar oyuncu kadrosunun senaryolarını okuduğunu gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Game of Thrones evreninde geçen olaylara Targaryen ailesine odaklanarak farklı bir bakış getirecek House of the Dragon'ın açıklığa kavuşmamış bir dizi olayı da çözmesi bekleniyor.

HBO, House of the Dragon'ın yayımlandığı 8 yıl boyunca büyük bir heyecan dalgası yaratan Game of Thrones'un boşluğunu doldurmasını umuyor. 

Screen Rant'in haberine göre George R. R. Martin'in Ateş ve Kan (Fire and Blood) isimli kitabından uyarlanacak dizinin prodüksiyon aşamasına geçtiği Twitter yapılan paylaşımla duyuruldu. 

 

 

 

 

 

 

 

Oyuncular henüz kostümleriyle kamera karşısına geçmese de diziye dair ilk çalışmaların görüntüleri çekimlerin de yakında başlayacağına işaret ediyor. 

Rhys Ifans, Otto Hightower karakterini canlandırırken, Olivia Cooke da Alicent Hightower'a hayat verecek. Öte yandan Matt Smith, Prens Daemon Targaryen'i canlandıracak ve Steve Toussaint de The Sea Snake'i oynayacak. 

Bununla birlikte Emma D'Arcy ve Paddy Considine de sırasıyla Prenses Rhaenyra Targaryen ve Viserys Targaryen'i canlandıracak. 

Game of Thrones hayranlarının sabırsızlıkla beklediği dizinin 2022'de yayımlanması planlanıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU