Justin Theroux, Jennifer Aniston'la boşanmasına dair samimi açıklamalarda bulundu

Aktör, Friends yıldızından ayrılmasının nedeniyle ilgili ayrıntıları açıkladı

Jennifer Aniston, Friends ekibini yeniden bir araya getirecek özel yapımla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor (AP)

Justin Theroux, Jennifer Aniston'la evliliğinin bitmesine dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör yeni röportajında 7 yıllık ilişkilerinin sona ermesiyle ilgili samimi soruları yanıtlayarak 2018'deki boşanmalarının sonuçlarına dair ayrıntıları açıklığa kavuşturdu.

Esquire'a konuşan Theroux, "Beğenin ya da beğenmeyin, o kadar dramatik bir ayrılık yaşamadık ve birbirimizi seviyoruz" dedi.

Theroux, "arkadaş kaldıklarını" ve "her gün konuşmasalar da" düzenli olarak "birbirlerini telefonla (veya) FaceTime'la aradıklarını" söyledi.

Aktör sözlerini, "Arkadaşlığımıza değer verdiğimi söylerken samimiyim" diye sürdürdü.

Bir arada olamıyoruz ama yine de birbirimize neşe ve dostluk veriyoruz. Ayrıca beni çok ama çok güldürüyor. O çok komik biri. Şahsen benim için iletişim halinde olmasak kayıp olur. Onun adına da aynısını düşünmek isterim. 

Ayrıldıkları dönemde gazete haberleri gerekçenin Los Angeles'ta ikamet etmek isteyen Aniston'ın aksine Theroux'un New York'ta yaşamak istemesi olduğunu iddia etmişti.

Bu söylentilere değinen Theroux şunları söyledi:

Bu, büyük kısmı doğru olmayan bir anlatı. Bakın, insanlar kendilerini daha iyi hissettiren ya da işleri onlar için basitleştiren anlatılar yaratır. Tüm bu 'Bu kişi rock'n'roll seviyor, o jazz seviyor. Tabii ki!' mantığı. Ama durum böyle değil. Bu, durumu aşırı basitleştiriyor.

Aralarında David Lynch'in Mulholland Çıkmazı (Mulholland Drive) filmi ve The Leftovers dizisinin de bulunduğu farklı yapımlarda rol alan oyuncu bundan sonra Apple TV + dizisi The Mosquito Coast'ta yer alacak.

Amcası Paul Theroux'nun yazdığı kitaptan uyarlanan dizi 30 Nisan'da yayımlanacak.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU