Bakan Varank Twitter yorumlarını paylaştı: Evet ya bu Ak Partililer hep kutuplaştırıyor

Varank, TÜBİTAK Kovid-19 Türkiye Platformu çatısı altında çalışmaları süren VLP temelli aşının insan denemelerinin Faz-1 aşamasına katılacak ve gönüllü olarak aşı olacak

Fotoğraf: AA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen virüs benzeri parçacıklara dayalı (VLP) aşısı için gönüllü oluyor.

Söz konusu habere yer veren diken.com.tr’nin Twitter’daki hesabına gelen yorumları paylaşan Varank, “Evet ya bu Ak Partililer hep kutuplaştırıyor” dedi.

Bir kullanıcı habere“Aşı olmayacağını kendi de biliyor, içi rahat” yazarken başka biri, “Buna bir şey olmaz, olsa da fark etmez nasılsa’ deyip mayının üstüne yolluyorlar adamı yazıktır” yorumunu yaptı.

Başka bir Twitter kullancısı ise, Varank’ın aşı olup olmadığını sorguladı.

Varank, Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜBİTAK Kovid-19 Türkiye Platformu çatısı altında çalışmaları süren VLP temelli aşının insan denemelerinin Faz-1 aşamasına katılacak.

Cumartesi sabah saatlerinde Ankara Onkoloji Hastanesi'nde müşahede altına alınacak olan Varank’ın EKG dahil klinik parametreleri takip edilecek.

Varank, kan testleri yapıldıktan sonra ilk doz aşıyı vurulacak.

Aşının ardından da çeşitli tetkiklerden geçirilecek olan Varank, geceyi hastanede geçirdikten sonra pazar günü taburcu edilecek

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU