The Falcon and the Winter Soldier'ın eğlenceli kamera arkası görüntüleri yayımlandı

Videoda Sebastian Stan ve Anthony Mackie uçaktan atlıyor

The Falcon and the Winter Soldier, Wandavision'ın ardından yayımlanan ikinci Marvel dizisi (Disney+)

Marvel hayranlarının yeni gözdesi The Falcon and the Winter Soldier dizisinin kamera arkası görüntüleri başrol oyuncularının uçaktan atladığı eğlenceli anları gösteriyor.

Screen Rant'in haberine göre Disney+'ta yayımlanan dizinin şu ana kadarki en eğlenceli kısımlarından birinde Bucky, Flag-Smasherları takip ederken Sam'in ardından uçaktan atlamıştı. Ancak uçağın bulunduğu yüksekliği küçümsediği için yere düşmüştü. 

Dizinin yıldızlarından Sebastian Stan rol arkadaşı Anthony Mackie'yle yer aldığı sahnenin kamera arkası görüntülerini Instagram hesabından paylaştı. 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stan ve Mackie'nin set dışında yakın arkadaş olduğu biliniyor ancak karakterlerinin gerçek dostlar olabilmesi için izlemeleri gereken uzun bir yol var. Fakat hayranlar dizinin yayımlanan fragmanlarına bakarak gelecek bölümlerde ikilinin içten sohbetler edeceğini görebilir. 

Mackie ve Stan kısa süre önce verdikleri röportajda birbirleriyle şaka yollu atışmıştı. Mackie, Stan'in hayatında tanıştığı en sıkıcı insan olduğunu söylemişti. 

Stan sonrasında, "Bu kadar 'sıkıcı' olmamın sebebi zamanımın yarısında onun (Mackie'nin) konuşmasını dinlemek zorunda olmam. O kadar çok konuşuyor ki tek kelime edemiyorum, bu yüzden bana dair hiçbir şey bilmiyor" ifadelerini kullanarak arkadaşına takılmıştı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Cheat Sheet

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU