BTS'in yıldızları Jin ve Jimin yeni videolarıyla hayranlarını heyecanlandırdı

Genç şarkıcılar hayranlarını şaşırttı

BTS, 2 Nisan'da "Film Out" parçasını yayımlayacak (Twitter/@BTS_twt)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in sevilen üyeleri Jimin ve Jin, Twitter'da birlikte şarkı söyledikleri bir dizi video paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jin ve Jimin, hayranların çok sevdiği videoları arabada kaydetti. İkilinin grubun şarkılarını seslendirdiği videolarda Jimin ilk olarak Dynamite parçasını söyledi. Şarkıcı kamerayı Jin'e kaydırmadan önce şarkının ilk kısmını seslendirdi. 

Video grubun Twitter hesabından, "1.Dynamite #JIMIN #JjimnJin" mesajıyla paylaşıldı. İkinci videoda aralık ayında çıkardıkları "BE" albümündeki "Blue&Gray" şarkısını seslendirdiler. Sonrasındaysa "Map of the Soul: 7" albümünden "Moon" şarkısıyla devam ettiler. Söz konusu şarkıyı orijinalinde Jin seslendirse de videoda parçaya Jimin başladı ve Jin ona katıldı. 

Hindustan Times'ın haberine göre Jimin ve Jin videolarda ayrıca "For A Moment", "Filter", "Life goes on", "Dis-ease" parçalarını söyledi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sürpriz videolara bayılan hayranlardan biri, "Kuraklıkta hoş bir yağmur gibi. Teşekkürler!!" dedi. Bir diğeriyse, "Çok teşekkürler Jimin ve Jin" diye minnettarlığını belirtti. 

Grup kısa süre önce yayımlayacakları yeni Japonca albüm için tarih vermişti. "BTS, The Best" albümünün 16 Haziran'da piyasaya sürüleceğini doğrulayan grup "Film Out" şarkısı için çektiği klibin fragmanını da yayımlamıştı. 

 

Independent Türkçe, Hindustan Times, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU