Sharon Stone, cerrahının kendisinden izin almadan göğüslerini büyüttüğünü açıkladı

Hollywood yıldızı geçirdiği ameliyatın ardından yaşadığı şoke edici olayı anlattı

Stone kısa süre önce Woody Allen'la hiç uygunsuz bir deneyim yaşamadığını söylemişti (AP)

Sharon Stone, iyi huylu tümörlerin alınmasının ardından göğüs bölgesinin yeniden şekillendirilmesi için 2001'de geçirdiği operasyondan sonra göğüslerinin büyüdüğünü fark ettiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stone yaptığı açıklamada ameliyattan çıktıktan sonra göğüslerinin "bir fincan boyutu kadar daha büyüdüğü" şoke edici olayı anlattı. 

Metro'nun haberine göre 63 yaşındaki oyuncu The Beauty of Living Twice isimli anılarında neden böyle bir şey yaptığını sorduğunda doktorunun kendisine "daha büyük, daha iyi göğüslerle daha iyi görüneceğini düşündüğünü" söylediğini açıkladı. 

Sargılarım çıktığında tam bir fincan boyutu kadar daha büyük göğüslere sahip olduğunu fark ettim. Vücudumu benim bilgim ve onayım olmadan değiştirmişti.

Yahoo! Life'in haberine göre Stone bahsi geçen kitabında 2001'de felç geçirdiğini ve subaraknoid kanama yaşadığını da anlatıyor. Oyuncu söz konusu kanamanın 9 gün boyunca sürdüğünü açıklamıştı. 

Stone yaşadığı olayı şu ifadelerle anlatmıştı:

Oda çok sessizdi. Oda çok sessiz olduğunda ve kimse sizi iyileştirmeye çalışmadığında ölümün ne kadar yakın olduğunu ve her şeyin ne kadar ciddi olduğunu anlarsınız.

 

Independent Türkçe, Metro, Yahoo! Life

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU