Chris Evans, Kaptan Amerika'yla değiştirmek isteyebileceği tek Avengers karakterini açıkladı

Marvel yıldızı, Robert Downey Jr.'la rolünü değiştirmek isteyebileceğini itiraf etti

Evans'ın canlandırdığı Steve Rogers karakteri Kaptan Amerika kalkanını Avengers: Endgame'de devretmişti (AFP)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Steve Rogers karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Chris Evans, Kaptan Amerika macerasını değerlendirdi. Oyuncu ayrıca kendi karakteriyle Robert Downey Jr.'ın can verdiği Iron Man karakterini değiştirmek isteyebileceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre verdiği yeni röportajda ünlü oyuncuya, canlandırmak için eğer başka bir karakteri seçmesi istenseydi hangi Yenilmez'i tercih edeceği soruldu. Evans çok düşünmeden Iron Man karakterini seçeceğini belirtti. 

Oyuncu seçiminin harika olduğunu söyleyen Evans, hiçbir oyuncunun Downey Jr.'dan daha iyi iş çıkaramayacağını da vurguladı. 

Evans şu ifadeleri kullandı:

Bilirsiniz, Iron Man diyeceğim… Maaş çekleri iyi olurdu ancak rolün kendisi de çok eğlenceli. Bu gezegendeki hiç kimsenin, hiçbir şeyin Downey'nin yaptıkları üstünde geliştirilen şeyi yapabileceğini düşünmüyorum. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? James Bond, Superman ya da Batman gibi bir rol olacağını sanmıyorum. Herkesin elmadan bir şekilde ısırık aldığı tarzda bir rol. Iron Man oydu, nokta.

Marvel macerası Avengers: Endgame'le sonlanan Evans'ın yeni bir film veya diziyle evrene dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Entertainment Weekly'de yayımlanan röportajda Marvel'ın başkanı Kevin Feige bu soru işaretini şu şekilde açıklığa kavuşturmuştu:

Artık çok nadiren 'hayır' diye cevap veriyorum çünkü yaşananlarla birlikte her şey beni her zaman şaşırtıyor. Ancak bu söylenti sanırım oyuncunun kendisi tarafından çok hızlı biçimde dağıtıldı.

Evans, Kaptan Amerika rolüyle The Falcon and the Winter Soldier dizisinde yer alacağına yönelik söylentilere, "Bundan haberim yoktu" diyerek cevap vermişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU