Prens Harry ve Meghan Markle'ın çarpıcı röportajının yayımlanmamış görüntüleri de yayımlanabilir

Sektörden bir kaynak, "Oprah'nın yapım şirketi bir altın madenine sahip olduğunu biliyor" dedi

Oprah Winfrey'in Prens Harry ve Meghan Markle'la yaptığı röportaj dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlendi (Reuters)

Haberlere göre Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'le yaptığı röportajdan uzunluğu 90 dakikayı bulan yayımlanmamış görüntüler ITV'de yayımlanabilir.

Sektörden bir kaynak, The Sunday People'a şunları söyledi:

"Röportajın tamamını göstermekle ilgilenen çok şirket var.

Orijinal program, Birleşik Krallık'ta bu yıl şimdiye kadarki en büyük programdı ve dünyanın dört bir yanındaki firmalar tarafından satın alındı. Röportajın daha fazlasını göstermek, garanti bir reyting galibiyeti demek olacaktır.

Oprah'nın yapım şirketi bir altın madenine sahip olduğunu biliyor, bu yüzden bir anlaşma yapılması muhtemel.

ITV'nin orijinal programı yayımlamak için tahminen bir milyon sterlinlik (yaklaşık 11 milyon TL) bir anlaşma yaptığı ve programın haklarını almak için Sky'la girdiği rekabeti kazandığı bildirildi.

Bu televizyon programında çift, kraliyet ailesinin önde gelen üyeleri olmaktan feragat ettiğinden beri ilk defa kamera karşısına oturup röportaj verdi.

Röportaj sırasında çift, akıl sağlığı mücadeleleri, ırkçılık ve sarayla olan ilişkileri hakkında uzun uzun konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir dizi çarpıcı ifşaatta Sussex Dükü ve Düşesi, sarayı, Markle'a kendi canına kıymayı düşündürecek bir noktaya ulaşan bir düşmanlık atmosferini beslemekle suçladı. Markle, "O zaman bunu söylemekten utanıyordum... Sadece, artık hayatta olmak istemiyordum. Ve bu çok gerçek, net, korkutucu ve sabit bir düşünceydi" dedi.

Markle, kraliyet ailesinin bir üyesinin, oğulları Archie'nin doğduğunda cildinin "ne kadar koyu" olacağına ilişkin endişelerini ilettiğini de iddia etti.

Prens Harry, özellikle eşinin Britanya tabloidlerinin detaylı gözetimiyle karşı karşıya kaldığı bir dönemde, ailesinin kamuoyu önünde desteğini ararken Prens Charles'ın kendisini nasıl gerçekten "hayal kırıklığına uğrattığını" anlattı.

Sevinçli bir anda çift, bir süre sonra, yazın bir kız çocukları olacağını açıkladı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU