Zack Snyder's Justice League'in eğlenceli kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

Kamera arkası görüntülerinde Zack Snyder'ın sette oyuncularla çekimleri nasıl gerçekleştirdiği görülüyor

Zack Snyder kısa süre önce Adalet Birliği'nin iptal edilen devam filmlerinde ne gibi planları olduğunu açıklamıştı (Warner Bros)

Zack Snyder'ın yeniden kurguladığı Adalet Birliği (Justice League) filminin kamera arkası görüntüleri set ekibinin filmi nasıl eğlenceli biçimde çektiğini ortaya koyuyor. Filmin tamamına yakını Snyder projeden ayrılmadan önce hazırlanmıştı ancak filmi zenginleştirmek amacıyla ek bölümlerin çekimleri için ekip yeniden bir araya gelmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Zack Snyder's Justice League'in resmi Twitter sayfasında yayımlanan yeni video hayranlara projenin nasıl ortaya çıktığına dair fikir veriyor. Videoda film ekibinin Jared Leto'nun Joker karakteriyle döndüğünün görüldüğü Knightmare bölümünü çalıştığı kısımlar da yer alıyor.

Kamera arkası görüntülerinde filmin başrollerinde yer alan Henry Cavill, Jason Mamoa ve Ben Affleck yönetmene dair olumlu yorumlar yaparken, oyuncuların hem yönetmenle hem de birbirleriyle şakalaştığı anlar görülüyor.

Snyder, Adalet Birliği'nin yapımından ayrılmadan önce filmin ana kısımlarını tamamlamıştı, bu da tüm sahnelerin çekildiği ve herhangi bir değişiklik yapılmak istendiğinde yeniden kamera karşısına geçmek için fazlasıyla alan ve zaman olduğu anlamına geliyordu. 

 

 

Warner Bros. ve Joss Whedon, Snyder'ın bıraktığı yerden devam edip onu olduğu şekliyle bitirebilirdi ancak Snyder'ın kurgusundan anlaşıldığı üzere pek çok öğe kurgu odasında çıkarılmış. 

Adalet Birliği'nin Snyder'ın kurguladığı hali izleyicilerden de eleştirmenlerden de karışık yorumlar aldı. Filmi bazıları çok beğenirken bazıları da yeteri kadar etkileyici bulmadı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU