BTS, Dynamite performansı için yaptığı provaları paylaştı

K-pop grubunun 2020 MTV Müzik Ödülleri için hazırladığı Dynamite performansının provalarının yeni bir videosu yayımlandı

Kısa süre önce TikTok hesabı hacklenen K-pop grubunun hayranları soruşturma çağrısı yapmıştı (YouTube/BTS)

YouTube'da cumartesi yeni bir BTS videosu yayımlandı. Video, BTS'in 2020 MTV Müzik Ödülleri'nde sergilediği Dynamite performansının hazırlıklarını gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

BTS üyeleri performanslarını New York'taki Times Meydanı'nın ve Güney Kore'nin başkenti Seul sokaklarının görüntüleri önünde gerçekleştirmişti. 

RM, Jin, Jimin, V, Jungkook, J-Hope ve Suga'nın yeşil arka plan önünde dans ettiği görülüyor. Genç şarkıcılar performanslarını daha iyi hale getirmek için sahnede nerede duracaklarına dair sıkı biçimde prova yapıyor ve seslerini kontrol ediyor.

Hindustan Times'ın haberine göre çekimler arasında Jin ve Suga hava durumuna dair konuşuyor ve öncesinde Jin'in Jungkook'la şakalaştığı görülüyor. İkilinin sahnede ağır çekim dövüş hareketleri yaptığı anlar kameraya yansıyor. 

 

 

 

Ödül töreninde şarkıyı ilk kez canlı olarak söyleyen grubun sevilen üyelerinden Jimin, parçayı hayranlarla birlikte söylemek istediğini belirtiyor. 

BTS çıkardığı tüm şarkılarla, elde ettiği başarı ve başarısızlıklarla gündeme gelmeye devam ediyor. Grammy Ödülleri'ne aday gösterilen ilk K-pop grubu unvanını taşıyan BTS'in ödül alamaması sosyal medyada hayranları epey kızdırmıştı. 

Öte yandan AP'nin haberine göre şubatta grubun tüm dünyaya yayılmasını koronavirüse benzeten Alman radyo programcısı Matthias Matuschik, hayranların sert eleştirileriyle karşılaşmış ve özür dilemişti. 

 

Independent Türkçe, Hindustan Times, AP

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU