Miley Cyrus, Hannah Montana karakterinin kendisinde "kimlik krizi" yarattığını söyledi

"Hannah Montana olmadan kimsenin beni umursamadığı düşüncesi kafamın içine işlemişti"

Miley Cyrus 8 Mart'ta Angels Like You'nun müzik videosunu yayımlamıştı (Reuters)

Ünlü ABD'li şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, 14 yaşında hayat vermeye başladığı ve adını bütün dünyaya duyurduğu Hannah Montana karakterinin kendisinde "kimlik krizi" yarattığını söyledi.

2006'da başlayan Disney dizisi, 2011'de sona ermişti. Yıldız isim, dizide gündüz vakitlerinde sıradan bir genç olan, ancak geceleri pop yıldızına dönüşen bir karaktere hayat vermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

5 Mart'ta Spotify'daki Rock This with Allison Hagendorf adlı podcast'te konuşan 28 yaşındaki pop şarkıcısı, Hannah karakterini çok fazla canlandırdığını belirtip şu ifadeleri kullandı:

Bir kimlik krizinden bahsediyorum... Aslında dizinin konsepti şuydu: Bu karakter olduğunda yani bu ikinci kişiliğe sahip olduğunda değerlisin. Milyonlarca hayranın var ve dünyanın en büyük yıldızısın.

Bununla birlikte Cyrus kendisi olduğunda ve peruk takmadığında kimsenin kendisini umursamadığını, "artık bir yıldız olmadığını" düşündüğünü belirtti:

Hannah Montana olmadan kimsenin beni umursamadığı düşüncesi kafamın içine işlemişti.

Cyrus, bu düşünceyi "gerçekten yıkması gerektiğini" ve 2013'te çıkan Bangerz adlı albümünün kimliğini Disney karakteri dışında bulmaya yönelik ilk hamlesi olduğunu söyledi.

Aralık ayında ünlü müzik dergisi Rolling Stone'a konuşan Cyrus, "Hannah Montana'nın başarısına asla ulaşamayacağını hissettiğini" söylemişti. "Karakterin hayattan daha büyük olması" sebebiyle gelişmek zorunda kaldığını eklemişti.

 

Independent Türkçe, People, USA TODAY

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU