Meghan Markle'dan, Kraliyet'e dair çarpıcı sözler: Kaybedilen çok şey var

Meghan Markle ve Prens Harry'nin Kraliyet ailesinden ayrılmalarının yankıları sürüyor

Harry ve Meghan çifti kısa süre önce Archewell sitesinden Dünya Kadınlar Günü'nü nasıl kutlayacaklarını açıklamıştı (AFP)

CBS, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'e verdiği röportajın yeni bir parçasını yayımladı. Yeni videoda Markle, Buckingham Sarayı'na dair, "Bunca zamandan sonra hâlâ sessiz kalmamızı nasıl beklerler, anlamıyorum" ifadelerini kullanıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey videoda, "Bugün kendi doğrunuzu konuştuğunuzu duyan Saray hakkında nasıl hissediyorsunuz?" diye sorduğu görülüyor. 

Page Six'in haberine göre Markle merakla beklenen videoda şu ifadeleri kullanıyor:

Bunca zamandan sonra Kraliyet'in bizimle ilgili yanlışları sürdürmede oynadığı aktif bir rol varsa, yine de sessiz kalmamızı nasıl beklerler anlamıyorum. Ve bu bir şeyleri kaybetme riskiyle geliyorsa, zaten kaybedilen çok şey var.

Bu hafta yayımlanan bir başka videoda Winfrey'in, Maghan ve Harry'e hitaben, "Burada epey şoke edici şeyler söylediniz" demesi sosyal medyada merak uyandırmıştı. 

Bununla birlikte Buckingham Sarayı, çarşamba günü Meghan Markle aleyhindeki zorbalık iddialarına yönelik soruşturma başlatacağını açıklamıştı. 

 

 

Saray'ın yaptığı açıklamada, "Sussex  Dükü ve Düşesi'nin eski çalışanlarının iddialarının ardından The Times'ta çıkan suçlamalara dair fazlasıyla endişeliyiz" ifadeleri yer almıştı.

Buna göre insan kaynakları ekibimiz belirtilen durumları inceleyecek.

Meghan Markle kendisine yöneltilen suçlamaların hepsini reddetti. People'ın haberine göre Meghan ve Harry çiftinin sözcüsü söz konusu zorbalık iddialarına yönelik, "Düşes karakterine yönelik bu son saldırıdan üzülmüş durumda özellikle de zorbalığın bizzat hedefinde olması ve acı ve travma yaşayanları derinden desteklemeye kendini adaması nedeniyle" diye belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, People, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU