George Michael'ın eski partneri hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Emir, kuaförün bir dükkan camını indirdiğine yönelik iddialara yanıt vermesi için çağırıldığı mahkemeye gitmemesi üzerine çıkarıldı

Fadi Fawaz, George Michael'ın cansız bedenini bulmuştu (Twitter / fadifawaz)

Hayatını kaybeden pop yıldızı George Michael'ın eski partneri Fadi Fawaz hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakalama kararı, hakkında bir dükkan camını indirdiğine yönelik suçlamalarda bulunulan 44 yaşındaki kuaförün salı günü Westminister Sulh Mahkemesi'ndeki duruşmaya gelmemesi üzerine çıkarıldı.

Bölge hakimi Alexander Jacobs, Fawaz aynı mahkemenin duruşmasına geçen ay da katılmayınca kendisi hakkında yakalama kararı çıkardı.

Londra'nın kuzeyinde bulunan Islington'daki St. George Bulvarı'nda yaşayan Fawaz, cezai yaptırım gerektiren hasar vermekle suçlanıyor.

Fawaz'ın 21 Aralık 2020'de Oxford Caddesi'ne yakın Fitzrovia'daki Le Fix Natural Beauty Bar'ın 800 sterlin (yaklaşık 8 bin 300 TL) değerindeki camını indirdiği iddia ediliyor.

Duruşma iki dakika süren bir celsenin ardından ertelendi.

Fawaz, Wham! grubuun eski lideri olan eski partnerinin cansız bedenini 2016'da Noel günü, planlanmış bir öğle yemeğinden önce kendisini uyandırmak üzere geldiği Oxfordshire, Goring-on-Thames'teki evinde bulmuştu. 

Wake Me Up Before You Go-Go, Faith ve Careless Whisper gibi hitleriyle ünlü şarkıcı, hayatını kaybettiğinde 53 yaşındaydı.

Ölümünü araştıran adli tabip, kalp hastalığı ve karaciğer yağlanması gibi doğal nedenlerden ötürü yaşamını yitirdiğini söylemişti.


 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU