Marvel yıldızı Tom Holland, Harry Potter'da görünce Emma Watson'a aşık olmuş

Örümcek-Adam karakteriyle ünlenen Holland, Harry Potter serisini izlerken Emma Watson'a aşık olduğunu söyledi

Kariyerine ara verdiği söylenen Emma Watson'ın menajeri söylentileri yalanlamıştı (Fotoğraflar: AFP)

Harry Potter serisi sayesinde Emma Watson çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmış ve binlerce gencin sevgilisi haline gelmişti. Ünlü seride Hermione Granger karakterini canlandıran Watson'ın hayranları arasında Marvel'ın Örümcek-Adam'ı Tom Holland da yer alıyormuş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Emma Watson kendi jenerasyonunun en yetenekli oyuncularından biri olarak kabul ediliyor ve görünüşe göre Tom Holland da bu fikri destekliyor. Holland, "W" dergisine verdiği yeni röportajda geçmişte ünlü oyuncudan çok etkilendiğini itiraf etti. 

2000'li yılların başından itibaren Harry Potter serisi ve oyuncuları pek çok genci büyülemişti ve Emma Watson da en öne çıkan oyuncular arasında yer alıyordu. 

Somag News'un haberine göre Holland şu ifadeleri kullandı:

Emma Watson, Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filminde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi.

 

 

30 yaşındaki Watson kısa süre süre önce kariyerini sonlandırdığına yönelik söylentilerle gündeme gelmişti. Öte yandan Tom Holland hem yeni Örümcek-Adam filmine hem de Uncharted uyarlamasına dair açıklamalarla hayranlarının meraklandırmaya devam ediyor.

Screen Rant'in haberine göre Holland kısa süre önce paylaştığı sahte Örümcek-Adam afişiyle hayranlarını trollemişti. 

 

Independent Türkçe, Somag News, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU