Tom Holland, ünlü video oyununun uyarlamasında yaptığı hatayı anlattı

Uncharted uyarlamasında Nathan Drake karakterini canlandıran Tom Holland, filmin çekimleri sırasında yapmış olabileceği hatalardan bahsetti

Örümcek-Adam 3'le tekrar hayranlarının karşısına çıkacak Holland kısa süre önce paylaştığı sahte film afişiyle hayranlarını trollemişti (IMDb)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Örümcek-Adam karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Tom Holland yeni röportajında Nathan Drake karakterini canlandırırken yapmış olabileceği hataları anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ruben Fleischer'ın yönettiği ve aynı adı taşıyan aksiyon-macera video oyunu serisinin uyarlaması olan Uncharted filmi tamamlandı ve filmin Şubat 2022'de yayımlanması bekleniyor. 

Screen Rant'in haberine göre genç oyuncu verdiği yeni röportajda Nathan karakterini canlandırmanın baskısına dair düşüncelerini paylaştı. Holland, olgun bir aksiyon karakteri olan Nathan'ı canlandırırken kendinden şüphe duyduğu anlardan bahsetti. 

Oyuncu bazı sahnelerin çekiminde yeteri kadar iyi görünüp görünmediğinden emin olamadığını belirtti ve pek çok değerli ders çıkardığını, aynı hataları tekrarlamamaya gayret göstereceğini söyledi.

Marvel'ın genç yıldızı şu ifadeleri kullandı:

‘Bu karede iyi görünüyor muyum?' diye düşünmeye başladığınızda oyunculuk, bir karakteri canlandırmaktan başka bir şeye dönüşür. Uncharted'da performansımın belli kısımlarında ‘Şimdi iyi görünmek istiyorum. Bunun benim havalı anım olmasını istiyorum' diye düşünmenin büyüsüne kapıldığım zamanlar oldu. Karakterimin şu anda lanet bir aksiyon kahramanı olması gerekiyor!

Bakın onu izlemedim bu yüzden başarılı olup olmadığımı bilmiyorum. Ama bundan önemli bir ders çıkardım. Bu muhtemelen bir daha asla yapmayacağım bir hataydı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU