Lost'un Sawyer'ı 11 yıl sonra adayla ilgili düşüncesini paylaştı

Ünlü dizinin yaratıcıları karakterlerin en başından ölü olduğu fikrini reddetse de Josh Holloway tartışmalı teoriyi yeniden gündeme getirdi

Dexter dizisinin uzun bir aradan sonra devamının çekileceğinin duyurulması Lost'un da yeni sezonlarla geri dönebileceğine dair söylentileri başlatmıştı (ABC)

Televizyon tarihinin en çok yankı uyandıran dizileri arasında yer alan Lost'un yıldızı Josh Holloway, yıllar sonra verdiği bir röportajda dizinin kötü şöhretli finaline dair düşüncelerini paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

J.J. Abrams, Jeffrey Lieber ve Damon Lindelof'un yarattığı Lost bir uçak kazasından sağ çıkan ve ıssız bir adada kurtarılmayı beklerken zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan bir grup yabancıyı konu alıyordu.

Dizinin 2010'da ABC'de yayımlanan finali hayranlar arasında cevapsız bıraktığı sorular nedeniyle epey tartışma yaratmıştı. Lost'un ardında bıraktığı muğlaklık pek çok hayran teorisinin üretilmesine neden olmuştu.

Screen Rant'in haberine göre dizinin sevilen yıldızı Holloway verdiği yeni röportajda Lost'un finaline dair kendi düşüncelerini açıkladı. Dizinin sonuna dayanarak yapılabilecek çıkarımlara dair emin olmadığını söyleyen ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Kafam hâlâ karışık. Size karşı dürüst olacağım. Bunun bir teori olduğunu düşünüyorum. Hepimiz ölmüş olabilirdik. Ya da bir tür arafta olabilirdik. Bunu hep düşündüm. Benim açımdan bu daha mantıklı. Sonunda paralel yaşamla bir nevi onu gözden uzaklaştırdılar. Ama bilmiyorum çünkü hep 'Hayır, o bir araf değil' dediler.

Dizinin sonu pek çok kişinin kafasını karıştırmıştı ve birçok hayran Holloway gibi karakterlerin en başından beri ölü olduğunu düşünmüştü. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU