Lost’un Kate’i "dizinin devamı çekilirse oynamam" dedi

ABC kanalının patronları diziyi yeniden ekranlara taşımaya niyetleri olmadığını söylemişti

Lost'ta Kate Austen rolündeki Evangeline Lilly / Fotoğraf: The Independent 

Bir zamanların en sevilen dizilerinden Lost’ta Kate Austen’ı canlandıran Evangeline Lilly dizinin devamının çekilmesine kesinlikle karşı olduğunu açıkladı.

Lilly, Entertainment Weekly’nin 2004’te çekimlerine başlanan ve 2010’a kadar süren dizinin şimdilerde devamının çekilmesi fikrine nasıl baktığı sorusuna, “Dürüst olayım, umarım çekilmez” yanıtını verdi.

Lilly sözlerini şöyle sürdürdü:

Dizilerin devamlarının çekilmesi fikrine karşı olanlardanım. Örneğin ben orijinal Star Wars serisinin ciddi bir hayranıyım ama bazen orijinal içeriğin değerinin düşürüldüğüne inanıyorum. Bu örnekte de bunun yaşanabileceğini düşünüyorum ve bu yüzden Lost’un başına bunun geldiğini görmeyi hiç istemem.

Son zamanlarda bu konuda pek çok söylenti bulunsa da sürprizler ve düşmanlarla dolu mistik adada geçen hikayenin yeniden ekranlara taşınmasını isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek. Dizinin senaristleri Carlton Cuse ve Damon Lindelof yaptıkları bir açıklamada, Lost’un devamının çekilmesi durumunda hikayenin bu kez gelecekte geçeceğini ve önceki bölümlerden bağımsız olacağını söylemişti.

Cuse, 2017’de yaptığı bir açıklamada, “Damon’ın da benim de Lost’un devamını çekmek gibi bir niyetimiz yok. Son zamanlarda, devamı çekilen pek çok dizi olduğunu biliyorum ama biz öyle yapmayı düşünmüyoruz. Eğer yapılırsa da, her kim diziyi çekecekse, umarım orijinal Lost’taki karakterleri alıp da yeni dizide oynatmaz. Çünkü biz diziyi bitirmek ve hayatta kalan karakterlere son vermek için akla karayı çekmiştik. Dizinin iyi bitip bitmediği de oldukça çok tartışıldı” diye konuşmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cuse’un, Lost’tan sonra aldığı işler arasında Bates Motel dizisinin yapımcılığı bulunurken, Lindelof da HBO’nun The Leftovers adlı programını yönetti ve şimdilerde de henüz başlamamış olan Watchmen dizisinin yapımcılığını yapıyor.  

Lilly geçen yıl The Lost Boys’a, Lost dizisinin bir sahnesi için çıplak poz verdikten sonra gözyaşlarına boğulduğunu anlatmıştı. Dizinin yaratıcıları Lilly’den özür dilemişti.

Ant Man and the Wasp’te (Ant Man ve Wasp) rol alan oyuncu, The Squickerwonkers: The Demise of Selma the Spoiled adlı bir çocuk kitabı çıkardı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız             

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU