David Fincher, Sacha Baron Cohen'in yayımlanmamış Freddie Mercury filminde muhteşem göründüğünü söyledi

Freddie Mercury'i 2018 yapımı Bohemian Rhapsody filminde Rami Malek canlandırmıştı

Cohen filmin Mercury'nin hayatının karanlık yönlerini de açığa çıkarmasını istiyordu (Screen Rant)

Yönetmen David Fincher, bir köşede bırakılmış biyografik film için çekilen test foroğraflarında Sacha Baron Cohen’in Freddie Mercury rolünde muhteşem göründüğünü söyledi. 

Ancak Cohen’den önce Rami Malek, 2018’de vizyona giren Bohemian Rhapsody’de müzik efsanesini canlandırdığı performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" Oscar ödülünü kazanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ali G. ve Borat gibi ikonik komedi karakterlerine can veren Cohen, Mercury’nin filminin 18 yaş üstüne yönelik içeriklerin de yer alacağı müzik efsanesinin hayatının karanlık yönlerini ortaya çıkaracak bir film olmasını istemişti. 

Ancak Queen grubunun hayatta olan üyelerinin böylesi bir filme izin vermeyeceğinin anlaşılması üzerine Cohen biyografi filmini bir kenara bırakmıştı. Nihayetindeyse, ticari açıdan başarılı olsa da Queen grubunun geçmişinin bir kısmının sterilize edilmiş hikayesi olan Bohemian Rhapsody ortaya çıkmıştı. 

Cohen’le Şikago Yedilisi’nin Yargılanması (The Trial of the Chicago 7) filminde birlikte çalışan yönetmen Aaron Sorkin ve David Fincher katıldıkları "The Director’s Cut" isimli podcast’te oyuncuya dair konuştu. Fincher, Sorkin’e bahsi geçen fotoğrafları görüp görmediğini sordu ve eğer görmediyse mutlaka bakması gerektiğini söyledi. 

Screen Rant'in haberine göre Fincher şu ifadeleri kullandı:

Adamım, bu fotoğrafları mutlaka görmelisin… muhteşemler.

Cohen ve Mercury’nin fiziksel açıdan benzerlikleri göz önüne alındığında bu pek çokları açısından şaşırtıcı olmayacaktır. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU