Soylu ve Akar'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Gara operasyonu ziyareti

Soylu ve Akar, Kılıçdaroğlu ile Akşener’i ziyaret ederek PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesine ilişkin bilgi verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gara Operasyonu hakkında bugün TBMM Genel Kurulu'nu bilgilendirmeden önce CHP ve İYİ Parti liderlerini ziyaret ederek operasyon hakkında bilgi verdiler.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Gara'da 13 vatandaşın terör örgütü PKK tarafından katledilmesi ve Pençe Kartal-2 Harekatı'na ilişkin bilgi vermek için ziyaret etti.

İlk ziyaret CHP’ye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüştü.

kkya.jpg
Soylu  ve Akar, Kılıçdaroğlu ile Meclis'teki makam odasında görüştüler / Fotoğraf: AA

 

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 dakika süren görüşmede, Soylu ve Akar'ın, PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesi ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kartal-2 harekatına ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.

Akşener’i de ziyaret ettiler

Kılıçdaroğlu’nu operasyon hakkında bilgilendiren Soylu ve Akar, ardından İYİ Parti Genel Merkezi'ne geçerek Genel Başkan Meral Akşener ile de görüştüler. Görüşmede Pençe Kartal-2 Harekatı sırasında 13 vatandaşın şehit edilmesi ve harekat hakkında bilgilendirme yapıldı.

aksenere.jpg
Soylu ve Akar, Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret ettiler  / Fotoğraf: AA

 

Soylu ve Akar'ın TBMM Genel Kurulunda, Meclisi bilgilendirmek üzere konuşma yapması bekleniyor.

 

AA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU