Chris Hemsworth, yeni Thor filmi için nasıl egzersiz yaptığını paylaştığı videoyla gösterdi

Marvel yıldızının daha önce paylaştığı fotoğraflar da sosyal medyada epey ilgi çekmişti

Disney, yeni National Geographic yapımı Limitless'ta Chris Hemsworth'ün yeni filmi için yaptığı vücut çalışmasına yer verecek (Instagram/Luke Zocchi)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Chris Hemsworth, yeni filmi Thor: Love and Thunder için nasıl hazırlandığını gösterdiği videoyu Instagram takipçileriyle paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avengers: Endgame'in ardından Thor'un ne gibi maceralar yaşayacağı Marvel hayranları arasında büyük bir merak konusu ve filme dair çalışmalar bu açıdan epey ilgi çekiyor. 

Hemsworth, daha önce büyük bir tekerlekle yaptığı egzersizin fotoğrafıyla da sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Ünlü oyuncu bu kez videoyla hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. 

Bahsi geçen videoda Hemsworth kişisel antrenörü Luke Zocchi'nin bulunduğu platformu önce kalın bir halatla çekiyor daha sonra onu tekrar aksi yönde itiyor. 

We Got This Covered'ın haberine göre oyuncu videoyu Zocchi'ye takılarak, "Dünyanın en tembel antrenörü" ifadesiyle paylaştı. 

Hemsworth'ün dublörü Bobby Holland Hanton, yeni filmde oyuncunun "şu ana kadarki en büyük Thor" olarak görüneceğinden ve onunla aynı ölçülerde olmaya çalışmanın hayli yorucu olduğundan bahsetmişti. 

 

 

Her ne kadar oyuncunun yaptığı çalışmalar fazlasıyla zahmetli görünse de Hemsworth kısa süre önce spor yapmayı çok sevdiğini ve egzersiz yapmayı bıraktığında "her yerinin ağrımaya başladığını" belirtmişti. 

 

instagram.jpg
(Instagram/Chris Hemsworth)

 

Yeni Thor filminde Hemsworth'le birlikte yer alacak Natalie Portman, oyuncunun vücudunu inanılmaz düzeyde geliştirdiğinin görüldüğü fotoğrafa dair, "Büyükannesi gibi görüneceğim" demişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU