Marilyn Manson'a bir suçlama da Game of Thrones oyuncusundan geldi

Esme Bianco, Manson’ın kendisini baltayla kovalamasından sonra ondan ayrıldığını söyledi

Hakkındaki suçlamalardan sona Marilyn Manson ajansından ve bir dizi projeden kovulmuştu (AP / AFP)

Son zamanlarda kendisine yöneltilen istismar iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Marilyn Manson'a bir suçlama daha yapıldı. Game of Thrones (GOT) oyuncusu Esme Bianco, Manson'ı fiziksel ve psikolojik istismarla suçladı. İlişkileri sırasında ne giyeceğine ve ne zaman uyuyacağını bile karar verdiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Manson'ı "pek çok kadını neredeyse yok eden bir canavar" diye tanımlayan Bianco, küçükken onun müziğine ve sanatına hayranlık duyduğunu açıkladı. 38 yaşındaki oyuncu, "seri avcı" dediği Manson'la 2005'te tanıştığını, yıllar içinde iletişimlerinin sürdüğünü ve 2009'da bir müzik videosunda oynaması için anlaştıklarını belirtti.

The Variety'nin aktardığına göre, Bianco, "I Want to Kill You Like They Do in the Movies" (Seni Filmlerde Yaptıkları Gibi Öldürmek İstiyorum) adlı şarkının videosunda Manson'ın sevgilisi ve kurbanı rolüne hayat vereceğini düşündü. Ancak Manson'ın çekimler sırasında oyuncuya şiddet uyguladığı, kabloyla bağladığı ve Evan Rachel Wood'un da bahsettiği "işkence aleti" elektrikli seks oyuncağını Bianco'nun üzerinde kullandığı bildirildi.

Bianco, çekimlerin üç gün sürdüğünü, bu süre boyunca zar zor uyuduğunu ve çok az yemek yediğini belirtti. Şarkıcının sık sık kokain kullandığını ve kendisine de teklif ettiğini söyledi. Çekimlerde korksa da Manson'ın tiyatro yaptığını düşündüğünü ve kendi kendine "Harika bir sanat ürünü yapacağız" dediğini ifade etti.

Bunun ardından Bianco Londra'da, Manson Los Angeles'ta yaşarken yaşarken uzun mesafe ilişkisine başladı. Britanyalı oyuncu, Manson'ın sık sık yanına geldiğini ya da kendisine Los Angeles bileti aldığını söyledi. Ardından Manson, oyuncuya ABD'de çalışma izni almaya söz verdi ve yanına taşınmasını istedi.

Mart 2011'de şarkıcının yanına taşınan Bianco, birkaç ay beraber yaşadıklarını, seks sırasında rızası olmadan kendisini ısırdığını ve vücudunu yaraladığını açıkladı. Bir keresinde gövdesini bıçakla defalarca kestiğini ekledi. "Aslında bir mahkum gibi hissettim" diyen Bianco, şarkıcının giyeceği kıyafetlere ve ne zaman uyuyacağına bile karar verdiğini ekledi.

Bianco, Manson'ın, GOT'deki seks sahnesini arkadaşlarının önünde defalarca oynattığını ve "Bu benim kız arkadaşım. O bir fahişe. Bakın memeleri dışarıda" dediğini açıkladı.

 

 

Oyuncuyla röportajı gerçekleştiren The Cut, Bianco'nun suçlamalarını bir dizi e-posta, kısa mesaj ve fotoğrafla doğruladığını bildirdi. Çok sayıda arkadaşı da o dönem Bianco'nun vücudundaki kesiklerle morlukları gördüğünü ve onun korktuğunu hatırladıklarını söyledi. Bir keresinde Manson'un evinde bir dolaba saklanıp yardım istediği belirtildi.

Manson'ın Mayıs 2011'de evde kendisini bir baltayla kovaladığını söyleyen Bianco, bu olaydan sonra ayrılmaya karar verdi. Bianco, haziran ayında Manson bir gece uyurken evi terk ettiğini açıkladı. Ayrılıktan sonra panik atakla travma sonrası stres bozukluğundan musdarip olduğunu ve ruhsal sorunları sebebiyle GOT'den sonra iş bulamadığını söyledi.

Manson'ın eski kız arkadaşlarından Westworld yıldızı Wood, şarkıcının kendisini yıllarca istismar ettiğini söylemiş ve antisemitizmle suçlamıştı. Şarkıcı Phoebe Bridgers da Manson'ın kendisine evinde "tecavüz odası" olduğunu söylediğini açıklamıştı. Manson'ın eski stilisti Love Bailey, şarkıcının kendisine silah doğrulttuğunu belirtmiş, ünlü rock grubu Wolf Alice'in solisti Ellie Rowsell ise Manson'ın kamerayla eteğinin altını çektiğini söylemişti.

 

Independent Türkçe, The Variety, The Cut, Louder

DAHA FAZLA HABER OKU