CHP’den istifa eden Çelebi’den Özel’e yanıt: Bir saray operasyonu arıyorlarsa Menemen’e, Urla’ya baksınlar

Çelebi, “Saray operasyonu diyerek bizi itham eden Sayın Özgür Özel, açıkça soruyorum Menemen’i kim sattı?” diye sordu

Kolaj: Independent Türkçe

CHP’den istifa eden 3 isimden biri olan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in değerlendirmesine yanıt verdi.

Çelebi, "Bir saray operasyonu arıyorlarsa Menemen’e, Urla’ya baksınlar" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

3 ismin partiden istifasının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel bir açıklama yaptı.

Özeli açıklamasında, “''Bugün yaşananların saray tarafından, bugün yaşananların tek adam rejiminin devamı için her şeyi göze alanlar tarafından nasıl takip edildiğini dikkatle görüyoruz. Bir bakanın istifasını 22 saat altyazıda dahi vermeyen kanalların milletvekili istifasını canlı yayında veriyor oluşlarının bir anlamı vardır”  dedi.

Bu sözler üzerine Çelebi sosyal medya hesabı Twitter’dan bir mesaj paylaştı:

Saray operasyonu diyerek bizi itham eden Sayın Özgür Özel, açıkça soruyorum Menemen’i kim sattı? Sizin genel merkezden yazdığınız belediye meclis üyeleri mi? İttifak ortağı olduğunuz dostlarınızın belediye meclis üyeleri mi? Parti Meclisi’nde itiraz ederek gizli oylamaya götüren bendim.

Çelebi başka bir mesajında ise, “Özel’in istifa değerlendirmesi istifa gerekçelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koymuştur” diyerek, “AKP FETÖ ortaklığında gerçekleştirilen kumpaslardan cezaevine girmiş biri olarak bana iftira atamazlar. Bir saray operasyonu arıyorlarsa Menemen’e, Urla’ya baksınlar” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU