The Walking Dead'in yıldızı karakteri için mücadele vermemiş

The Walking Dead'de Glenn karakterini canlandıran Steven Yeun, dizide kalmak için mücadele etmemiş

Glenn'in ölüm sahnesini yazan The Wlking Dead senaristi de sahnenin epey sarsıcı olduğunu söylemişti (AMC)

The Walking Dead dizisinde Glenn karakterini canlandıran Steven Yeun, dizide karakterini canlandırmaya devam etmek için mücadele etmediğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeun'un canlandırdığı Glenn Rhee karakteri ilk bölümlerden itibaren dizinin en sevilenleri arasında yer alıyordu ve 7. sezonda öldüğünde dizinin pek çok hayranı şoke olmuştu. Şüphesiz ki bu şaşkınlıkta Glenn'in ölüm biçimi de epey pay sahibiydi. 

Dizinin kötü karakterlerinden Negan, Lucille isimli beyzbol sopasıyla Glenn ve Abraham'ı acımasızca öldürmüştü. Her ne kadar dizinin hayranları hikayenin ekrana getirdiği şiddet görüntülerine alışkın olsa da bu sahne pek çoğu açısından travmatik bir niteliğe sahipti. 

Screen Rant'in haberine göre Yeun verdiği yeni röportajda karakterinin ölmesine karar verilmesine itiraz etmediğini söyledi. Oyuncu, "Benim tarafımda pek bir kavga olmadı" dedi.

Yeun daha sonra karakterinin sona geldiğini hissetmeye başladığını şu ifadelerle anlattı:

Ama orada durdurulamazdım. Kariyerimin geri kalanında neşeli bir mizaca sahip bir adamı canlandırmak zorunda kalamazdım. İçten içe öyle hissetmiyordum. İçimde kızgın olabileceğimi, intikamcı olabileceğimi düşünüyordum. Başka şeyler de olabilirdim ve bunları keşfetmek istedim.

Yeun, yakın zamanda Minari filminin başrolünde yer almıştı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU