The Sandman: Netflix uyarlamasında Tom Sturridge ve Gwendoline Christie başrolleri paylaşacak

Çizgi roman serisi daha önce "filmi çekilemez" diye nitelendirilmişti

Neil Gaiman uyarlamaya dair, "Ürkütücü olacak. Ama başka pek çok şey de olacak çünkü Sandman’in eğlenceli kısmı çorbada çok farklı şeyler olması ve tüm lezzetlerin tadına bakabilmeniz" demişti (Fotoğraflar: AFP -DC Comics)

Netflix, Neil Gaiman'ın The Sandman adlı çizgi roman serisinin TV dizisi uyarlamasının oyuncu kadrosunu duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gaiman'ın aynı adlı DC çizgi roman serisine dayanan The Sandman'in uzun yıllardır farklı biçimlerde üzerinde çalışılıyor ve daha önce "filmi çekilemez" diye nitelendirilmişti.

Netflix fantastik uyarlamanın yapımını Temmuz 2019'da imzalamıştı ancak dizinin yapımı pandemi nedeniyle defalarca ertelendi. Fakat perşembe günü (28 Ocak), Netflix dizinin kadrosunun bazı kilit üyelerini duyurarak işlerin gerçekten de kaldığı yerden devam ettiğini ortaya koydu.

Aylarca süren spekülasyonlardan sonra, Tom Sturridge'in Rüyalar Lordu ve Sandman'in bizzat kendisi Dream karakteriyle dizinin başrolü olacağı doğrulandı.

Game of Thrones'un yıldızı Gwendoline Christie ise cehennemin hükümdarı Lucifer karakterini canlandıracak. Gaiman'ın çizgi romanlarında Lucifer'a herhangi bir toplumsal cinsiyet atfedilmiyor.

Christie, Roderick Burgess'i canlandıracak Game of Thrones dizisinden eski rol arkadaşı Charles Dance'le The Sandman'de yeniden bir araya gelecek.

 

 

Vivienne Acheampong, Lucienne'i canlandırırken Sanjeev Bhaskar ve Asim Chaudhry sırasıyla Kabil ve Habil'e hayat verecek. Boyd Holbrook ise Corinthian rolüyle oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

Dizinin baş yapımcısı ve yazarı Gaiman şu ifadeleri kullandı:

Son 33 yıldır The Sandman karakterleri kafamın içinde nefes alıyor, etrafta dolaşıyor ve konuşuyor. Sonunda kafamın içinden çıkıp gerçekliğe adım atacakları için inanılmaz derecede mutluyum.

Dışarıda insanların bizim Dream ve diğerleri olarak gördüklerimizi ete kemiğe bürünmüş halde görme şansı bulacağı için sabırsızlanıyorum, söz konusu et ve kemik de yaşayan en iyi oyunculardan bazılarına ait.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU