Fikret Orman "Karı gibi konuşuyorlar" sözü için özür diledi: Ağzımdan istemediğim bir laf çıktı

Beşiktaş'ın seçimli genel kurulunda konuşan Orman, Rizespor-Galatasaray maçını yöneten Serkan Çınar'a ağır eleştirilerde bulundu

Fikret Orman /  Fotoğraf: AA

Beşiktaş Kulübü’nün olağan seçimli genel kurul toplantısında, mevcut başkan Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay 3 yıllık yeni dönem başkanlığı için yarışıyor.

Kongreye katılan Fikret Orman gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Orman, Rizespor – Galatasaray maçının hakemi Serkan Çınar’ı hedef aldı.

Dün yapılan Mali Genel Kurul’daki açıklamalarıyla ilgili “Kongre gergin geçerken istemediğim bir laf ağzımdan çıktı. Bütün kadınlardan özür diliyorum. Niyetim o değildi maksadını aştı” dedi.

Orman dünkü konuşmasında “Burada delikanlı adam yok, karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar” demişti.

Galatasaray ve hakemlere yüklendi

Galatasaray’ın Rizespor maçı ile ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı, “Maça çıkmadan maçı kafasında oynayan hakemlerle futbol bir yere gelmez. Temizlik yapmayan MHK bunları temizlemezse ayrılsınlar o koltukta durmasınlar. Dünkü maçta yemin ediyorum Galatasaray yöneticisi olsa vicdanları müsaade etmez. Bülent Yıldırım’ın yaptıkları da öyle. Futbolu artık bırakmalı” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gönderme yapan Orman, “Federasyonu da adam gibi yönetsinler. Hakem sayısı artacaktı 20 gündür yapamadılar. Bir gecede Caner için kural değişti” ifadelerini kullandı.

Yabancı hakem

Yabancı hakemin gelip gelmemesi konusunda Orman, “Ben böyle bir taraf değilim ama geçiş döneminde kötü niyetli hakemler yerine yurt dışından da gelebilir” dedi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı sorusuna da yanıt veren Fikret Orman, “Seçim bitsin, önümüzdeki hafta gündemimize alırız” dedi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU