Karamollaoğlu: Yaşanan saldırılara karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sessizliği bizi çok şaşırtıyor

Gelecek Partili Selçuk Özdağ ve Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'nun yaşadığı saldırılara ilişkin konuşan Karamollaoğlu, "Gazetecilerin ve siyasetçilerin hedef gösterilmesi, ne siyaset adamlığına ne devlet adamlığına yakışır" dedi

Fotoğraf: AA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son günlerde yaşanan gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılara ilişkin değerlendirmeler yapan Karamollaoğlu şunları kaydetti:

Gazetecilere ve siyasetçilere yönelik saldırılar maalesef endişe verici şekilde artıyor. Şu hususu da açık bir şekilde ifade ediyorum; gazetecilerin ve siyasetçilerin hedef gösterilmesi, ne siyaset adamlığına ne devlet adamlığına yakışır. Fikir ve düşünce özgürlüğünün ortadan kaldırılması manasına gelen bu durum ve yaklaşım insanlığa da siyaset adamlığına da yakışmamaktadır! Türkiye’mizin çözülmesi gereken o kadar çok meselesi beklerken, yaşanan şiddet olaylarından ve farklı gündemlerden dolayı artık esas meselelerimiz konuşulamıyor. Bu saldırılara karşı Sayın Cumhurbaşkanı'nın sessizliği bizi şaşırtmaktadır. Yetkililer bu durum karşısında sessiz kalamaz, kalmamalıdır!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Parti mensuplarımızı ekranlara çıkartıp bizim fikirlerimizi dinleyin"

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saadet Partili Asiltürk’ü ziyaretine ilişkin açıklamalar yaptı.

Saadet Partisi'nin açıklamalarına medyada yer verilmediğini aktaran Karamılloğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın, Sayın Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesi, Saadet Partisi’nin olmadığı ekranlarda Saadet Partisi hakkında konuşulmasını başlattı. Saadet Partisi ile alakalı dışardan insanları konuşturacağınıza, samimiyseniz parti mensuplarımızı ekranlara çıkartıp bizim fikirlerimizi dinleyin" dedi.

Karamollaoğlu, ülkedeki ekonomik sorunlara da vurgu yaparak şöyle devam etti:

2021 Yılı Yatırım Programı'na göre bu sene yazlık ve kışlık 2 yeni saray inşa edilecekmiş. Marmaris’teki yazlık saraya 640.5 milyon ve Bitlis Ahlat’taki kışlık saraya 99 milyon TL harcanması bekleniyor. Soruyorum sizlere bu harcanan para bu millete reva mı? Bu zihniyetten kurtulmadan Türkiye’nin ayağa kalması, problemleri çözmesi, fakirin halinden anlaması mümkün değil. Türkiye’nin bu tip yerlere değil, ürerim tesislerine ihtiyacı var. Devlet adamı; garibanın halinden anladığı zaman itibar görür! İnsanlar aç haldeyken bazı şeyleri düşünemez, yanlış hareketlere yönelebilir. Emin olun duyulan intihar haberlerinin de ana nedeni ekonomidir. Nasıl ülkede ekonomik sorun yok diyebiliyorsunuz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU