Gwyneth Paltrow'un başı dertte: "Vajina kokulu" mumu alev alıp patladı

50 yaşındaki Jody Thompson'ın internette katıldığı bir yarışmada kazandığı mum, oturma odasında alev aldı

Ünlü oyuncu son dönemde Iron Man filmlerinde Pepper Potts rolünü canlandırıyor (Zade Rosenthal/Marvel)

ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow'un geçen yıl piyasaya sürdüğü "vajina kokulu" mumun, Birleşik Krallık'ta bir kadının evinde patladığı ve küçük çaplı bir yangın çıkardığı bildirildi.

Britanya merkezli The Sun gazetesinin haberine göre, 50 yaşındaki Jody Thompson, ünlü oyuncunun "Vajinam Gibi Kokuyor" ismini verdiği ürünü internette katıldığı bir yarışmada kazandı.

Medya danışmanı Thompson, mumu yaktığında yaklaşık 50 cm'lik bir alev sıçradığını ve şoke olduğunu söyledi. Gazeteye konuşan Thompson, o anları söyle anlattı:

Mum patladı ve her yere irili ufaklı alevler sıçradı. Hiç böyle bir şey görmemiştim. Alev alev yanıyordu. Dokunamayacağım kadar sıcaktı. Odam cehenneme dönmüştü.

Londra'nın kuzeyindeki Kilburn semtinde erkek arkadaşı David Snow'la birlikte yaşayan Thompson, sözlerine şöyle devam etti:

Sonunda alevleri kontrol altına aldık ve mumu ön kapıdan attık. Evi yakabilirdi. O anda çok korkmuştum ama şimdi geri dönüp baktığımda Gwyneth'in vajina mumunun oturma odamda patlaması komik bir olaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

48 yaşındaki Paltrow, 75 dolara (yaklaşık 550 TL) satılan mumu Ocak 2020'de çıkarmıştı. 

Ürünün internet sitesinin aktardığına göre kokulu mumda sardunya, turunçgil bergamot, amber çiçeği, Şam gülü ve sedir bitkisi özleri kullanıldı:

Bu mumun hikayesi, parfümcü Douglas Little ve Gwyneth Paltrow arasındaki bir şakayla başlıyor. İkili bir koku üzerinde çalışıyordu ve Paltrow, 'Uhhh.. Vajina gibi kokuyor' dedi. 

Sonra ürün; komik, muhteşem, seksi ve beklenmedik bir kokuya dönüştü. Ve bir mum formunda mükemmel olduğu ortaya çıktı.

 

Independent Türkçe, The Sun, Fox Business

Derleyen: Çağla Üren

DAHA FAZLA HABER OKU