Fenerbahçe ‘bardağı taşıran son damla’nın ardından BeIN Sports'a tepki gösterdi

Ülker Stadı'nın reklam panolarında BeIN Sports'un logosunu andıracak şekilde mor ve beyaz renklerden oluşan bir tabela yer aldı: Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz

Fotoğraf: Twitter / SozcuSkor

Fenerbahçe, Ankaragücü ile oynanan maçta ''Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz'' yazılı reklam panosuyla yayıncı kuruluş beIN Sports’a tepki gösterdi.

Ülker Stadı'nın reklam panolarında Beinsports'un logosunu andıracak şekilde mor ve beyaz renklerden oluşan bir görselle ''Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz'' sözleri kullanıldı.

Röportaj tepkisi

Fenerbahçe ayrıca yayıncı kuruluşun maç önü ve maç sonu röportajlarını yayınlamadığını duyurdu. 

Teknik Direktör ve oyuncuların açıklamalarının yaptığını belirten kulüp, "Röportajların şu ana dek yayınlanmamış olması yayıncı kuruluşun tercihidir" açıklaması yaptı.

Ne olmuştu?

beIN Sports, Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan maçta ekrana yansıyan seslerde Fenerbahçe aleyhine tezahüratların yer alması nedeniyle sarı-lacivertli kulüpten özür dilemişti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise "Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması tarafımızca bardağı taşıran son damla olarak kabul edilmiştir" denilmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU