Liam Neeson, "birkaç tane daha" yaptıktan sonra aksiyon filmlerini bırakacağını açıkladı

68 yaşındaki oyuncu yakında yaşlı yürüteci kullanacağına dair şaka yaptı

Neeson, 96 Saat (Taken), Schindler'in Listesi (Schindler's List) ve Batman Başlıyor (Batman Begins) gibi ünlü filmlerde rol almıştı (AFP)

Liam Neeson, hali hazırda yapımı süren, yakında çıkacak projeler bittikten sonra aksiyon türünden emekli olacağını duyurdu.

ET'ye konuşan aktör, çok özel yeteneklerini bırakmaya hazır olup olmadığı sorusuna şöyle cevap verdi:

Evet. Bence hazırım. 68 buçuk yaşına geldim. Eğer Kovid izin verirse bu sene yapacağım birkaç film daha var, birkaç tanesi de hazırlık aşamasında. Sanırım onlardan sonra tamam diyeceğim. 

Tabii o zamana kadar çoktan yürüteç veya onun gibi bir şey kullanmaya başlamazsam...

Neeson'ın kartel filmi The Marksman bu ay çıktı. Oyuncu ayrıca, mahsur kalmış madencilerin hayatını kurtarmak için donmuş okyanus üzerinde imkansız bir kurtarma görevine çıkan buzlu yol sürücüsünü canlandırdığı aksiyon-gerilim filmi The Ice Road'un çekimlerine devam ediyor.

Aktör bunun ardından, tehlikeli bir suç örgütünün işini tamamlamayı reddedince hedef haline gelen bir kiralık katile odaklanan Memory'de başrol oynayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha sonra politik gerilim filmi Charlie Johnson in the Flames ve özel bir dedektifi konu alan Marlowe'da rol alması planlanıyor.

Oyuncunun son büyük aksiyon filmi Soğuk İntikam (Cold Pursuit), 2019'da gösterime girmişti. Filmi tanıtmak için The Independent'a verdiği röportajda Neeson, yıllar önce bir tanıdığının tecavüze uğramasının ardından "siyahi piçin" tekini gebertmek için sokaklarda günlerce sopayla gezdiğini itiraf etmişti. Oyuncu, geçmişindeki "berbat" davranışından "utandığını" söylemişti.

Neeson'ın yorumlarına gelen tepkiler, Soğuk İntikam'ın prömiyerinin iptal edilmesine yol açmıştı.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU