Lisa Kudrow, çekimleri ertelenen özel Friends bölümü için ne yaptığını açıkladı

Özel bölümün bu bahar prodüksiyona girmesi planlanıyor

Hayranlara, özel bölümün hala sürdürüldüğüne dair güvence vermek isteyen Lisa Kudrow, Friends'in yeniden bir arada bölümü için şimdiden "önden bir şeyler çektiğini" açıkladı.

Literally! With Rob Lowe adlı podcast'e konuşan Kudrow, "Farklı parçaları var ve bu parçalardan bir kısmını çektik bile. Bunun için önden bir şeyler çektim, dolayısıyla bunu kesinlikle yapıyoruz, çünkü zaten şimdiden küçük bir şey çektim" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk olarak Şubat 2020'de duyurulan yeniden bir arada özel bölümü, sitcom'un altı ana oyuncusunu (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer ve Kudrow) dizinin 2004 yılında sona ermesinden bu yana ilk defa ekranda bir araya getirecek.

Salgın nedeniyle defalarca ertelenen bölümün, şimdi "baharın başında" prodüksiyona girmesi bekleniyor.

Kudrow yeniden bir araya gelmelerinin, dizinin yeniden çevrileceği anlamına gelmediğini ve oyuncular için dizideki zamanlarını anma fırsatı olduğunu yineledi. Kudrow "Senaryolu bir şey gibi değil. Karakterlerimizi canlandırmıyoruz. Bir araya geliyoruz, ki bu da çok sık olmuyor ve 2004'te son verdiğimizden beri diğer insanların karşısında hiç bir araya gelmedik" diye konuştu.

Geçen yıl Kudrow, dizinin kötü bir şekilde eskidiğine dair eleştiriler karşısında Friends'i savunmuştu.

Dizi son yıllarda "sorunlu" hikayelere sahip olmakla suçlanmış, Y kuşağı izleyiciler diziyi transfobik, homofobik ve cinsiyetçi olarak tanımlamış ve beyaz olmayan karakterlerin eksikliğinden yakınmıştı.

Bugün yayımlansa Friends'in nasıl olacağından bahseden Kudrow, The Sunday Times'a şunları söylemişti:

Ah, tamamen farklı olurdu. Elbette tamamen beyaz bir kadro olmazdı. Başka ne olacağından emin değilim; ama bana göre, yanlış yaptığı şeylere değil, bir zaman kapsülüne bakar gibi bakılmalı.
Ayrıca, bu dizi çok ilerici olduğunu düşünüyordu. Eşinin gey ve hamile olduğunu keşfeden bir adam vardı ve çocuğu birlikte büyüttüler? Taşıyıcı annelik de vardı. O zamanlar için, dizi ilericiydi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU