Amber Heard: Kötü kadın karakterleri canlandırmakta iyiyim

Johnny Depp'in hayranları Heard'ün Aquaman 2 kadrosundan atılması için imza kampanyası düzenlemişti

Depp, evlilikleri sürdüğü sırada Heard'ün Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'la ilişki yaşadığını öne sürmüştü (AFP)

Aquaman filminin yıldızı Amber Heard, verdiği yeni bir röportajda kötü kadın karakterleri canlandırmakta iyi olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard'ün eski eşi Johnny Depp The Sun gazetesine kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haberin ardından dava açmıştı ve söz konusu davada Heard, Depp'in kendisine farklı biçimlerde şiddet uyguladığını söylemişti.

Depp, davayı kaybetmesinin ardından Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) serisinin son filminden ayrılmaya zorlanmıştı. Aktörün seriden ayrılmasının ardından, Heard'ün Depp'i itibarsızlaştırmaya çalıştığını düşünen hayranlar Heard'ün Aquaman 2'de yer almaması için imza kampanyası başlatmıştı.

We Got This Covered'ın haberine göre CBS'te yayımlanacak Stephen King uyarlaması The Stand'de yer alacak Amber Heard, rolünü nasıl yorumladığını şu ifadelerle açıkladı:

Dizi süresince Nadine'e olabildiğince adil davranmaya ve insanlığını ortaya çıkarmaya çalıştım. Baştan çıkaran biri savunmasız da olabilir değil mi? Baştan çıkarma ve kırılganlık birbirini dışlayan şeyler değil. Bence Nadine kendisine belirli bir şekilde davranan dünyada hayatta kalabilmek için gereken araçları kullanıyor.

Oyuncu ayrıca Depp'i itibarsızlaştırmak istediği yönündeki iddialara atıfta bulunarak, şaka yaptığını ima eden biçimde gülerek şunları söyledi:

Gerçekten iyi olduğumun görüldüğü şey izleyicileri kötü bir kadın karakter olduğuma inandırmak!

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU