“Her şey çok güzel olacak”a karşı “Sesimizi duyan var mı”

Sosyal medyada İmamoğlu’na destek için başlatılan kampanyanın ardından “Sesimizi duyan var mı” başlığıyla bir metin paylaşılıyor. Mesajı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da paylaştı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun / Fotoğraf: AA

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul’da büyükşehir belediyesi seçimlerini iptal etmesinin ardından CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu “Her şey çok güzel olacak” demiş ve bu bir kampanyaya dönüşmüştü. 

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya birçok sanatçı ve ünlü de katılmıştı.

Bu kampanyaya karşı yine sosyal medyada bir cevap metni yayınlandı.
 


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un da paylaştığı mesajda “Sosyal medyadan üzerimize boca ettikleri yalanlara, kışkırtmalara ve milyonlarca dolar harcayarak yürüttükleri algı operasyonlarına prim vermeyeceğiz” ifadeleri yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Her şey çok güzel olacak”a karşı “Sesimizi duyan var mı”

Başlığı “Sesimizi duyan var mı” olan mesaj “Halk kesimlerini ve ülkenin sesi duyulmayan çoğunluğunu teşkil ettiğimiz halde bizleri marjinal bir azınlık gibi göstermeye, bizleri yok saymaya, ötekileştirmeye ve hedef göstermeye çalışan odakların eylemlerinden rahatsızız” ifadeleriyle başlıyor. 

Mesajda şu ifadeler de yer alıyor:

“Daha fazla barış, kardeşlik, refah, huzur ve mutluluk hepimizin ortak beklentisi. Ne var ki bize bunları emperyalistlerin getirmeyeceğini çok iyi biliyoruz. Irak'ta, Suriye'de yaptıkları ve Venezuela'da yapmaya çalıştıkları gibi bize sözde demokrasi getirmelerine ihtiyacımız yok. Darbeler ve başka gayrimeşru müdahalelerle demokrasi olmaz.”

“Sesimizi duyan var mı” mesajı “Emperyalistleri ve onların içerideki işbirlikçilerini akılla, irfanla yeneceğiz, hep yaptığımız gibi bir kez daha demokrasi ve hukuk yoluyla, halkın gücüyle oyunlarını boşa çıkaracağız. Anadolu'nun binlerce yılda damıtılmış bilgeliğini onlara tattıracağız. Arif olacağız, birlik olacağız, daima millet olacağız!” sözleriyle son buluyor. 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU