Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na yanıt: Cumhur İttifakı devam edecek

MHP lideri, Kılıçdaroğlu’nun “Bahçeli, ittifakı bozmaya zemin arıyor” ifadelerine yanıt verdi

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ayrılacaksın, belki de ayrılma zemini arıyor Bahçeli, çünkü MHP’nin oylarında ciddi bir düşüş var” ifadelerine yanıt verdi.

Bahçeli, “Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı 2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak” dedi.

Bahçeli, TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin; “Kılıçdaroğlu Olay TV’de ‘İttifakı bozmaya zemin hazırladığınız iddiasında bulundu. Böyle bir niyetiniz var mı?” sorusuna Bahçeli şu yanıtı verdi:

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Beyin bir çok konuda ortaya koymuş olduğu görüşler zannediyorum inandırıcılığı olmayan, bir gündem oluşsun da nasıl oluşursa oluşsun inancıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı 2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak.

Bahçeli, “Neye bağlıyorsunuz, bozma gayretleri mi?” sorusuna ise, “Telefonu nasıl dinlenmişse bunu da öyle dinlemişler demek ki” karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin “HDP kapatılsın” çıkışına ilişkin cumhur ittifakında görüş ayrılıkları olduğu yorumunu yapmış, “O zaman senin bu ittifakta ne işin var. Ayrılacaksın, belki de ayrılma zemini arıyor Bahçeli, çünkü MHP’nin oylarında ciddi bir düşüş var” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU