The Boys: Evrenin en güçlüsü olmasına rağmen Homelander neden Stan Edgar'dan korkuyor?

Homelander The Boys'un en güçlüsü gibi görünse de Vought yöneticisi Stan Edgar'ı kızdırmaktan çekiniyor

Homelander dizide kimseye karşı geri adım atmaması ve şöhretini her şeyin önüne koymasıyla biliniyor (Amazon Prime Video)

Amazon'un sevilen dizisi The Boys'ta Homelander neden Stan Edgar'a karşı el yükseltmekten çekiniyor? 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anthony Starr'ın canlandırdığı Homelander karakteri dizideki en büyük tehdit olarak görülüyor. Vicdandan tamamen yoksun görünen Homelander DC'nin Superman'ine benzer yeteneklere sahip dünyanın en ünlü kişisi ve Vought'un en güçlü süper kahramanı. 

Amaçlarına ulaşmak için her yolu denemesiyle bilinen karakter şiddet kullanmaktan, cinayet işlemekten, şantaj yapmaktan ve hatta tecavüzden kaçınmaz. 

Ancak izleyiciler dizinin ikinci sezonunda Homelander'ın Vought'un CEO'su Stan Edgar'a karşı bu şekilde davranamadığına tanıklık eder. Her ne kadar başlangıçta onu avcunun içine almaya çalışsa da Homelander bunun hiç de kolay olmadığını fark eder. 

Giancarlo Esposito'nun canlandırdığı Edgar hiç de kolay lokma gibi görünmez. Bunun temel sebeplerinden biri Homelander'ın şöhretini her şeyin önüne koyması. Ve Homelander, Edgar'ın bu şöhreti bir gecede yerle bir edebileceğinin farkında. 

Screen Rant'in haberine göre Homelander'ın Edgar'dan çekinmesi Vought'un esrarengiz CEO'sunun halkın gözünde sevilen bir figür olan Homelander'ı yok etme gücüne sahip olmasından ileri geliyor. 

 

 

Edgar bunun verdiği güçle Homelander'ın gözünün içine sakince ve keskince bakabilen nadir karakterler arasında yer alıyor. Bu da Edgar'ın Homelander'ın gözünde saygı uyandırmasına ve süper kahramanın ondan çekinmesine neden oluyor. 

Dizi süper kahramanların ortalığı kasıp kavurduğu evrendeki maceraları daha fazla deştikçe Stan Edgar'ın gizemli kişiliği de daha fazla ortaya çıkacak gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU