The Walking Dead yıldızları, dizinin sonunda hangi karakterin hayatta kalacağına dair tahmin yürüttü

The Walking Dead dizisi sona yaklaşırken hangi karakterlerin hayatta kalabileceği tartışması giderek alevleniyor

The Walking Dead'in içerik sorumlusu Rick ve Michonne'un filmlerde bir araya gelebileceğinin sinyalini vermişti (AMC)

"The Walking Dead Tatil Özel" sanal buluşmasında bir araya gelen The Walking Dead dizisinin yıldız oyuncuları Lauren Cohan ve Emily Kinney, zombi serisinin sonunda kurtulmayı başarabilecek karakterleri tahmin etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Comicbook.com'un haberine göre Beth Greene (Kinney) 4. sezonda Daryl Dixon'a (Norman Reedus) hayatta kalan son adam olacağını söylemişti. Kinney, canlandırdığı karakterin 5. sezonda vurulup öldürülmesinden yıllar sonra bu öngörüsüne sahip çıktı. The Walking Dead'in uzatılan 10. sezonuna Maggie Rhee rolüyle dönüş yapan Cohan, Michonne'un (Danai Gurira) dizinin sonunda geri dönmesini bekliyor.

Kinney, "Bence, muhtemelen Norman veya Norman ve Melissa (McBride, Carol'u canlandıran oyuncu) olacak" dedi. Cohan, Kinney'in dizideki ablasını listeye dahil etmemesine şaşırmış gibi yapması üzerine, derhal sözlerini düzelten Kinney gülerek şunları söyledi:

Ah, Maggie! Tabii ki Maggie. Aklımdan ne geçiyordu bilmiyorum" dedi. "Eğer Emily Kinney olarak senaryonun sonunu ben yazıyor olsaydım, yeni dünyanın tümünün hükümdarı olması için kesinlikle Maggie'yi seçerdim. Zombileri yenerler, her şey son bulur, Maggie başkan olur.

Cohan, "Sonra Michonne'u getiren bir helikopter iniş yapar" diye ekledi.

Cohan Ekim'de, The Walking Dead'in sonuna dair hayalinin, Michonne'un ve bir CRM helikopteriyle ayrıldıktan yıllar sonra Rick Grimes'in (Andrew Lincoln) dönüşünü içerdiğini belirtmişti.

Cohan açıklamasında, "Çok farklı yönlere gidebilir, belki gerçekten sona erdiğini düşünmüyorumdur. Sonunu öngöremiyorum" demişti.

Sadece hayal olarak, Rick'in geri dönmesini çok isterim. Sonunun böyle olmasını çok isterdim. Rick'in bir helikopterle gelmesini, Michonne'un da onunla olmasını çok isterdim.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

DAHA FAZLA HABER OKU