Mourinho'dan fikstür sıkışıklığından şikayet eden Klopp'a: Bizim için kimse ağlamadı

Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool Teknik Direktörü Klopp'un fikstür yoğunluğundan dert yanmasına yanıt veren Tottenham Menajeri Jose Mourinho, "Bir haftada 4 maç oynadık ve bizim için kimse ağlamadı ya da destek olmadı" dedi

Jose Mourinho / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle fikstürün yoğunluğu tartışmaları sürüyor.

Son olarak lider Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, Liverpool Menajeri Jürgen Klopp'un yoğun maç trafiği ile ilgili yaptığı eleştirilere yanıt verdi.

Arsenal ile oynayacakları derbi maç öncesi açıklamalarda bulunan Mourinho, "Bir haftada 4 maç oynadık ve bizim için kimse ağlamadı ya da destek olmadı. Şimdi meslektaşlarım aynı sorunu yaşıyorlar" şeklinde konunştu.

Salgın nedeniyle ligde birçok takımın maçının ertelendiğini hatırlatan 57 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı, bu sıkıntının rekabeti etkileyebilecek bir durum olduğunu vurguladı.

Premier Lig'in ilk sırasında yer aldıkları için Arsenal karşısında daha çok mücadele etmeleri gerektiğini belirten Mourinho, "Arsenal'ı yenmek şu an bulunduğumuz konumdan daha çok şey ifade ediyor. Çünkü bu Tottenham taraftarına verebileceğimiz en güzel hediye" değerlendirmesinde bulundu.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, sakatlıklar ve fikstürün bağlantılı olduğu sebepler nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadığını açıklamıştı.

Premier Lig'de yarın Londra derbisinde Tottenham, Arsenal'i konuk edecek. Öte yandan Liverpool, sahasında Wolverhampton ile karşılaşacak.

 

Independent Türkçe, NTV Spor

DAHA FAZLA HABER OKU