Game of Thrones'un Khal Drogo'su, rolü için nasıl kilo aldığını açıkladı

Mamoa yeni röportajında Game of Thrones’daki rolüne nasıl hazırladığını anlattı

Jason Momoa, Aquaman filmiyle de önemli bir izleyici kitlesine ulaşmıştı (HBO)

Game of Thrones’da canlandırdığı Khal Drogo karakteriyle tanınan Jason Momoa, karakterini canlandırmak için pizzayla kilo aldığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mamoa’nın canlandırdığı ikonik karakter Khal Drogo, Game of Thrones evreninde Essos ovalarında dolaşan Dothraki diye bilinen göçebe kabilelerinin lideriydi. Khal Drogo, Emilia Clarke’ın canlandırdığı Daenerys Targaryen’la evlenerek onun Khaleesi unvanını almasını sağlamıştı. 

Khal Drogo karakteri her ne kadar bir sezon sonra ölse de izleyiciler üzerinde önemli bir etki bırakmıştı. 

Mamoa, Men’s Health’e verdiği röportajda Khal Drogo karakterini canlandırmak için tonlarca pizza tükettiğini söyledi. Esasen karakteri canlandırmak için fiziksel açıdan fazla küçük olduğunu belirten oyuncu sıkı biçimde yiyerek ve vücut egzersizleri yaparak vücudunu geliştirmiş.

Screen Rant'in haberine göre ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Bazı erkekler genetik olarak güçlü kaslara sahiptir ama ben değilim. Genelde 6’lı karın kasım olmaz bu benim hep baş düşmanım oldu. Her zaman sağlam 4’lü karın kasım var hatta belki de ikili, bunların hepsi benim için zor olan beslenme biçimiyle ilgili.

Ünlü oyuncu hem ağır yemek yiyerek hem de ağır vücut egzersizleri yaparak karakteri için gereken vücut ölçülerine ulaşmış.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU