Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'de canlandırdığı karakteri anlattı

Ünlü oyuncu "Hepimizin içinde bir Johnny Silverhand var" dedi

Reeves, Matrix 4 ekibiyle koronavirüs tedbirlerine rağmen Berlin'de düzenlenen partiye katıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti (CD Project)

Ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves, merakla beklenen Cyberpunk 2077 üzerinde çalışma deneyimlerini yeni bir videoyla paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reeves’in canlandırdığı Johnny Silverhand karakterinin odağında yer alan oyunun konuşulduğu Night City Wire içeriğinin son bölümünde, ünlü oyuncu oyuna yaptığı katkıları anlattı. 

NME'nin haberine göre Reeves şu ifadeleri kullandı:

Birkaç kez seslendirme yapma fırsatım oldu, bir çizgi film üzerinde çalıştım, bazı belgeseller yaptım ama hiç böyle bir şey yapmamıştım.

Ünlü oyuncu ayrıca Johnny Silverhand’in zihinsel yapısına dair de konuştu:

Johnny’yi bir rock yıldızı olarak görüyorsunuz, askeri geçmişini duyuyorsunuz ve hayatta kalmak için savaşıyor. Bu gerçekten bir tür yorum çünkü bence hepimizin içinde bir Johnny Silverhand var. Enerjisi var, iyi bir mizah anlayışı var, bazen biraz karanlık da olsa.

O çok tutkulu biri, önemsiyor. Biraz saf ama hayatta çok deneyimli. Kesinlikle yaşama dair iştahı var.

 

 

Reeves ayrıca oyundaki seçeneklerin çeşitliliğine dair şunları söyledi:

Çok fazla özgürlük tanıyor, oyunu oynayabileceğiniz pek çok farklı yol var. Ama bunlar sadece yol arayışlarına yönelik değil, 'Sen kimsin? Karakteri nasıl oynamak istersin?' soruları da önemli.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU