The Big Bang Theory'nin Penny'si: Bizimle dalga geçmek için seks sahnesi eklediler

Sevilen dizinin yıldızı Kaley Cuoco, son sezonlara eklenen seks sahnelerine dair konuştu

Cuoco daha önce verdiği bir röportajda karakterinin izleyiciyi temsil ettiğini söylemişti (CBS)

The Big Bang Theory dizisinde Penny karakterini canlandıran Kaley Cuoco, son sezonlardaki fazladan seks sahnelerinin karakteri ve dizideki eşi Johnny Galecki’yle dalga geçmek amacıyla eklendiğini düşündüğünü söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cuoco ve Galecki gerçek hayatta bir süre çıktıktan sonra ayrılmıştı ancak dizinin sonunda ikili evlenmişti. Ayrılık her iki oyuncu açısından da sorun teşkil etmese de bunun kamera arkasında şakalaşmaya neden olduğunu hissettiğini söyledi. 

Screen Rant'in haberine göre kısa süre önce katıldığı Armchair Expert isimli podcast programında Cuoco şu ifadeleri kullandı:

Ayrıldığımızda kesinlikle bir süre biraz hassastı. Ama Chuck’ın karakterlerimizin her saniye birlikte uyuduğu bölümler yazdığı o haftaları hatırlıyorum.

Johnny ve ben buna dair konuştuk ve bence Chuck bunu bilerek yapmıştı, bizimle dalga geçmek için.

Onunla olsaydım sorardım çünkü bir anda yoktan varolmuştu. Aniden bu karakterler sürekli birbirlerinin üstünde olmaya başlamıştı.

Kaley Cuoco kısa süre önce TikTok’ta dizinin en meşhur sahnelerinin birini yeniden paylaşmasıyla gündeme gelmişti. 

Cuoco, The Big Bang Theory’nin ardından HBO Max’ta yayımlanacak The Flight Attendant dizisiyle hayranlarının karşısına dönmeye hazırlanıyor. Dizi tantanalı bir geceden uyanan ve hayatı alt üst olan Cassie’nin başından geçenlere odaklanacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU