Rize’de kaybolan 2 çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Dün akşam parkta oynarken kaybolan 4 ve 5 yaşındaki iki çocuktan hala haber yok

Rize'nin Fındıklı ilçesinde akşam saatlerinde sokakta oynayan 5 yaşındaki Barış Yıldırım ve 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan kayboldu. Aileleri çocukları aramalarına rağmen bulamayınca polise haber verdi. Olay yerine giden polis arama çalışması başlattı. Sabah saaatlerine kadar devam eden aramalara rağmen çocuklar hala bulunamadı. 

Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kayıp çocukların bulunması için özel bir ekip oluşturuldu. 

 

Barış Yıldırım (5) AA.jpg

Rize'de sokakta oynarken kaybolan Barış Yıldırım 5 yaşında / Fotoğraf: AA

 

Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede akşam sokakta oynayan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım'ı bulamayan yakınlarının durumu polise bildirdiğini söyledi.

 

Selim Yağız Özkan ( 4 ) AA.jpg

Kaybolan çocuklarından biri de 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan / Fotoğraf: AA

 

Çocukları bulmak için polis, jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerinin ilçede arama başlattığını belirten Yılmaz çalışmalara vatandaşların da destek verdiğini aktardı.

Ekiplerin çevredeki MOBESE ve iş yerlerine ait güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldığını ifade eden Yılmaz, kayıp çocuklara ilişkin belediye hoparlöründen anons yapıldığını, cep telefonlarına mesaj gönderildiğini belirtti.

 

 

Mobese ve iş yeri güvenlik kamerası kayıtlarına göre, çocukların parktan çıkıp, önlerinde yürüyen kişiyi takip ettikleri belirtildi. Polis kimliğini belirlemeye çalıştığı kişinin çocuklarla bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU