Yeni Şafak yazarı: Trump gittiğinde Erdoğan’ın da gideceğine inanacak kadar değişik bir kafa yaşıyorlar

"Kafaları o kadar yükseliyor ve o yükselmeyi o kadar seviyorlar ki hiçbir madde hiçbir uyuşturucu yetmiyor adamlara…"

Fotoğraf: Reuters

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Türkiye’de bir grubun kendi ülkesinin aleyhinde olan her şeyi sevdiğini öne sürdü. ABD Başkanlık seçimine de değinen Kılıçarslan “Trump gittiğinde Erdoğan’ın da gideceğine inanacak kadar değişik bir kafa yaşıyorlar” dedi.

Kılıçarslan, bugünkü köşe yazısında “Trump gittiğinde Erdoğan’ın da gideceğine inanacak kadar ‘değişik bir kafa’ yaşıyorlar” dedi ve özetle şunları yazdı:

 Kafaları o kadar yükseliyor ve o yükselmeyi o kadar seviyorlar ki hiçbir madde hiçbir uyuşturucu yetmiyor adamlara… Sürekli daha fantastik, daha da fantastik senaryolara iman edip, iman ettikleri senaryolar hayata geçmeyince daha sertini, daha olağanüstüsünü, daha inanılmazını talep ediyorlar. Ve derhal inanıyorlar buldukları yeni senaryoya. Amerikan filmlerinde gördüğümüz mezbele junkylerine benziyorlar. Yeni dozu yapmaktan başka hiçbir gerçeklikleri kalmamış durumda çünkü. Yeni doz kimden gelirse kabul ediyorlar. İşi, Ermenistan’ı destekleyecek kadar ileri götüreninden, sabah-akşam Erdoğan’a ölüm dileyenine, vergisini vermeyen izleme platformunu “özgürlükler kısıtlanamaz” diye savunanından, “Biden Türkiye’ye hesap sorar inşallah” diyenine, “bu SİHA’larla oyuncak dronelar arasında pek de bir fark yok” yazanından Avusturya’daki terör eylemini Türkler yapmadı diye hayal kırıklığına uğrayanına kadar milyon tane “çarpıtılmış zihin” de bizim büyük imtihanımız işte.

 

Yeni Şafak, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU