Avengers: Endgame'in son savaş sahnesinde bu sefer Biden ve Trump karşı karşıya geldi

Avengers: Endgame hayranları Joe Biden'ın zaferinin ardından ikonik savaş sahnesini yeniden düzenledi

Donald Trump daha önce de başka hayran videolarında Thanos olarak tasvir edilmişti (Twitter/Metro)

Avengers: Endgame’in ikonik savaş sahnesi Joe Biden’ın Donald Trump karşısında ABD 2020 Başkanlık seçimlerini kazanmasının ardından yeniden düzenlendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni’nin neredeyse bütün kahramanlarının Thanos’a karşı bir araya geldiği sahnede Thanos, Trump olarak tasvir edilirken Joe Biden, Kaptan Amerika oldu. 

Screen Rant'in haberine göre süper kahramanların Thanos’u yenmek üzere portallardan çıktığı sinema tarihinin unutulmaz sahneleri arasında giren bölümde Falcon’ın yerine Kamala Harris, Black Panther’in yerine Barack Obama, Doctor Strange’in yerine Bernie Sanders, Spider-Man’in yerine Pete Buttgieg, Captain Marvel’ın yerine Alexandria Ocasio-Cortez, Pepper Potts’ın yerine Greta Thunberg, Shuri’nin yerine Ilhan Omar yerleştirildi. 

Öte yandan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi Wasp’ın yerine yerleştirilirken, Michelle Obama da Gamora olarak tasvir edildi. 

 

 

Twitter’da binlerce paylaşım ve beğeni alan video Endgame’in Amerikan kültürü açısından önemini de gösteriyor. Bununla birlikte seçim süreci sırasında evrende Kaptan Amerika’yı canlandıran Chris Evans, Hulk’ı canlandıran Mark Ruffalo gibi isimler de hayranlarını oy kullanmaya yönlendirerek seçimin önemli faktörlerinden biri olmuştu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU