Maisie Williams, Arya Stark'tan kurtulamıyor: Yeni rolünün eskisine benzerlikleri

Genç oyuncunun canlandırdığı yeni karakter, Game of Thrones'daki Arya Stark'a belli açılardan çok benziyor

Williams daha önce Arya karakterinin üzerine yapışacağından ve bunun da kariyerini kötü etkileyeceğinden endişelendiğini söylemişti (Sky TV)

Game of Thrones’un genç yıldızı Maisie Williams’ın yeni dizisi Two Weeks to Live’deki karakteri, ikonik Arya Stark karakterini belli açılardan tekrar ediyor gibi görünüyor. 

Kara komedi dizisi, babasının katilini aramak için İskoçya’da dolaşan genç bir kadının öyküsünü konu alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak yeni dizideki Kim Noakes karakterinin, Arya Stark’la görünürdeki benzerlikleri göze çarpıyor. Ormandaki münzevi hayattan kaçtıktan sonra Kim, Arya Stark’ın HBO dizisindeki listesine benzer "Gerçek Dünyada Yapılacak Şeyler" listesiyle yola çıkıyor. 

Screen Rant'in haberine göre her iki karakter de korkutucu bir dünyaya adım atıyor ve bir şekilde onları rahatsız eden kişilerden intikam almak istiyor. Kim’in öfkesi yalnızca Jimmy (Sean Pertwee) ismindeki adama yönelik olsa da Arya’nın listesi 10’dan fazla kişiyi içeriyor. 

Her iki karakter de koyu renk kıyafetler giyiyor ve benzer kişiliklere sahipler, ancak Two Weeks to Live’deki karakter etrafındaki dünyaya tamamen yabancı görünüyor. Öte yandan Game of Thrones’da Arya Stark, yaşadığı dünyanın püf noktalarına hakimdi. 

 

 

Two Weeks to Live’in yazarları Arya Stark’ı iki ayrı karaktere bölmüş gibi görünüyor: Kim ve Tina. Kim daha çok Arya’nın küçüklüğüne benzerken Tina onun maceralardan sonra değişen kişiliğini andırıyor. 

Game of Thrones’da özellikle Arya karakterini seven izleyiciler açısından Two Weeks to Live ilgi çekici olabilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU