Stranger Things'in kamera arkası, gizemli yeni bir grubun sinyalini veriyor

Dizinin merakla beklenen 4. sezonunun çekimleri heyecan verici gizemli olayların yaşanacağına işaret ediyor

Dizinin yapımcısı pandeminin dizinin üzerinde daha fazla çalışmaya olanak tanıdığını söylemişti (Netflix)

Stranger Things dizisinin merakla beklenen 4. sezonunun yeni set fotoğrafları diziye girmeye hazırlanan yeni bir gruba işaret ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni sezona yönelik çalışmalar koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulmuştu ancak Eylül’den bu yana çekimler sürüyor. Dizinin 4. sezonunun yeni maceralardan önce cevaplaması gereken pek çok soru mevcut ve bunlar arasında Hopper’a (David Harbour) ne olduğu da yer alıyor. 

Öte yandan dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda Hellfire Club (Cehennem Ateşi Kulübü) logosunun görülmesi yeni tartışmaları alevlendirdi. 

Screen Rant'in haberine göre ilk bölümün ismi açıklandığında hayranlar bahsi geçen kulübün varlığından haberdar olmuştu ancak yeni paylaşımlar kulübe dair detaylar veriyor. 

 

 

Logoda kulübün isminin altında şeytani bir yüz yer alıyor. Logoda ayrıca kulübün Dungeons and Dragons oyunuyla bir şekilde ilişkili olduğuna işaret edebilecek bazı çok yüzlü zarlar da var. 

 

 

Dahası Dustin’i canlandıran Gaten Matarazzo ağır çekim bir videoda kulubün bayrağını sallarken görülüyor.

 

 

Hayranlar yeni sezona dair detaylar belirginleştikçe neler olabileceğine yönelik daha fazla spekülasyon üretiyor. Kısa süre önce ortaya atılan bir hayran teorisinde Rusların Hopper’ı Eleven’a ulaşmak için kullanabileceği öne sürülmüştü. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU