WandaVision: Marvel "ürünü" ölü Avengers karakterinin muhtemel dönüşüne işaret ediyor

Bu, karakterin 5 yıldır ilk görünüşü olacak

Koronavirüs nedeniyle Marvel'ın birkaç yapımının vizyon tarihi ertelenmişti (Disney/Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin resmi ürünü gelecekteki bir MSE dizisinde bir karakterin döneceğini haber veriyor gibi görünüyor.

Disney +, gelecek yıllarda yayımlanacak çok sayıda uyarlama diziyi açıklamaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de WandaVision.

WandaVision, zamanın ileri sarıldığı 6 bölümlük macerada Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) ve Vision (Paul Bettany) karakterlerine odaklanacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel, diziyi 2020 sona ermeden gösterime sokmaya hazırlanırken, özellikle de Kovid-19 yüzünden (hem Black Widow hem de Eternals 2021'e kadar ertelendiği için) bunun, MSE'nin bu yıl çıkaracağı tek projesi olduğu düşünülürse stüdyo kesinlikle bol bol ilişkili promosyon planlıyor.

Bu tip bir promosyon dizinin karakterlerinin Funko Pop! figürleri serisi şeklinde gelecek.

Sızdırılan bir ürün açıklamasına göreyse de sette sürpriz bir karakter yer alacak: Yenilmezler: Ultron Çağı'nda Aaron Taylor-Johnson tarafından canlandırılan süper kahraman Quicksilver.

Scarlet Witch'in kardeşi Quicksilver, 2015'te gişede büyük başarı elde eden filmde öldürülmüştü; ama muhtemel dönüşü şüphesiz ölü ve diri birçok karakteri içeren farklı dünyaların, yani çoklu evrenin tanıtılmasıyla açıklanacak.

Taylor-Johnson'ın dizi için geri dönmesi bekleniyordu ve her ne kadar bu hala doğrulanmamış olsa da kesinlikle küçük bir rolle belirebilir gibi görünüyor.

 

 

Funko Pop! da henüz Quicksilver'ın muhtemel biçimde dahil edilmesi hakkında yorumda bulunmadı. Oyuncakların 2021'de Emerald City Comic Con'da tanıtılacağı belirtiliyor.

WandaVision'da ayrıca Randall Park, Teyonah Paris ve Kathryn Hahn da rol alacak.

Kat Dennings, Thor karakteri Darcy Lewis rolünü yeniden canlandıracak ve X-Men serisinde Quicksilver'ı oynayan Evan Peters açıklanmayan bir rolle oyuncu kadrosuna katıldı.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU