WandaVision: Avengers'ın ölmüş düşmanı yeni Marvel dizisiyle dönebilir

Üç popüler Marvel karakteri arasında ilginç bir bağlantı bulundu

Pek çok kişiye mantıklı gelen hayran teorisine göre Marvel Sinematik Evreni'nin en büyük kötü karakterlerinden biri WandaVision'da yeniden geri gelebilir.

Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) ve Vision (Paul Bettany) süper kahramanlarına odaklanan Disney+ dizisi WandaVision'ın yakında vizyona girecek Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle bağlantı kuracağı bildirilmişti.

Sızan bir bilgiye göre dizinin baş kötü karakteri, Dream Dimension'ının (Marvel evrenindeki bir boyut - ed.n.) şeytani hükümdarı Nightmare olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak WandaVision karakterlerinin geçmişine derinlemesine inen ve özellikle Yenilmezler: Ultron Çağı'nı (Avengers: Age of Ultron) inceleyen "Lumba" mahlaslı Reddit kullanıcısı, dizi bünyesine daha bilindik bir düşman katılabileceği fikrini ortaya attı.

Lumba'ya göre efsanevi Mind Stone; Wanda, Vision ve Ultron adıyla bilinen kötücül yapay zeka arasında bir bağlantı yarattı.

Wanda'nın doğaüstü güçleri aslen Vision'un kafasına 2015 yapımı filmde yerleştirilen Mind Stone'dan geliyor. Ultron (James Spader) da filmde bu taşın güçlerine sahip olmayı denerken görülüyor.

Dahası teoriye göre Ultron'un Wanda'ya aşık olduğuna dair kanıt bulunuyor. Paylaşım, filmde kötü karakterin telekinetik çırağına yönelik beklenmedik bir yakınlık gösteriyor göründüğü bir dizi olaydan örnekler veriyor.

Inverse.com'un haberine göre süper güçlere sahip bu aşk üçgeni, Marvel'ın Ultron'u Marvel Sinematik Evreni'ne yeniden dahil etmesi için mükemmel bir bahane sağlayabilir.

Her ne kadar Ultron, Yenilmezler: Ultron Çağı'nın finalinde yok edilmiş olsa da Marvel Sinematik Evreni daha önce de Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury gibi öldüğü varsayılan karakterleri yeniden geri getirmişti.

WandaVision aralıkta Disney+'ta yayımlanmaya başlanacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU